Sæsonens teaterture til København

Teaterture – forår 2023

Vestsjællands Teaterkreds arrangerer i denne sæson to spændende teaterture til København.

 

22. januar 2023 – Amadeus UDSOLGT

22/1 går turen til Det kongelige Teater, hvor vi har booket billetter til den meget roste forestilling Amadeus med Søren Sætter Lassen i den bærende hovedrolle. I øvrigt medvirker balletdansere, operasangere, musikere både på scenen og i orkestergraven.

I turen indgår transport med bus, frokost på Amadeus og teaterbillet (kategori B). Forestillingen spiller kl. 14.00.

OBS! Ved tilmelding oplyses, om der ønskes stjerneskud eller pariserbøf.

Denne fantastiske forestilling er en teaterudgave af Milos Formans berømte film: Amadeus. Den opføres på Det kongelige Teaters gamle scene.

En skildring af konkurrencen og jalousien mellem den meget unge og geniale Mozart og hans rival (og knap så genial, men med et voldsomt temperament) Salieri. Denne var hofkomponist og hofkapelmester i Wien og sad på musiklivet i byen. Mozart kom som en stor konkurrent til den position Salieri besad.

En gennemmusikalsk, gribende og morsom forestilling. Den dominerende hovedrolle spilles på genial vis af Søren Sætter Lassen. Der krydres med deltagere fra den kongelige ballet, det kongelige operakor og musikere fra det kongelige kapel. Et festfyrværkeri af en forestilling.

Turen gennemføres ved min. 30 deltagere.

Deadline for tilmelding: 1. december 2022. Tilmelding til Teaterkontoret på info@teaterkreds.dk

Pris pr. medlem: 1.360 kr.

 

15. februar 2023 – The Humans AFLYST

15/2 går turen til Folketeatret, hvor vi har booket billetter til en Danmarkspremiere på The Humans – et spændende og humoristisk stykke om en ganske almindelig familie og dens ikke helt almindelige problemer.

I turen indgår transport med bus, middag på Skt. Petri, teaterbillet og bobler i pausen. Forestillingen spiller kl. 19.30.

Iransk-amerikansk forfatters prisbelønnede stykke om os/en ganske almindelig familie.

En komedie/tragedie om en ganske almindelig familie. Den ses ikke så ofte, men der er tradition for, at man mødes til højtiderne. Der vil være rigtig meget genkendelse for os alle. Denne genkendelse blandes med en uhyggelig uro, hemmeligheder gemt i mørke kroge – både bogstaveligt og psykisk.

De medvirkende i dette spændende familiedrama er: Ditte Hansen, Lars Brygman, Marianne Høgsbro, Nanna Stårup Voss og Paw Henriksen.

Turen gennemføres ved min. 30 deltagere.

Deadline for tilmelding: 1. december 2022. Tilmelding til Teaterkontoret på info@teaterkreds.dk

Pris pr. medlem: 1.320 kr.

 

Bemærk, det kræver medlemskab af Vestsjællands Teaterkreds at kunne deltage i disse to teaterture. Et medlemskab kan købes for 100 kr.

TAK TIL VORES SAMARBEJDSPARTNERE

0