Sæsonens teaterture til København

Også i sæsonen 2018-19 har Vestsjællands Teaterkreds flere spændende teaterture til København på programmet.

TUR 1

AFLYST PGA. FOR FÅ TILMELDINGER

Pelle Erobreren på Østre Gasværk Teater lørdag 10. november 2018

Første tur til København er i efteråret 2018, hvor turen går til det nyrenoverede Østre Gasværk Teater, hvor vi skal se Pelle Erobreren som totalteater.

En forrygende oplevelse hvor Martin Andersen Nexøs berømte roman Pelle Erobreren er omsat til dramatik, dans, sang og musik. Vi møder Lassefar og Pelle, hvis historie er både humoristisk, heltemodig, tragisk og oprørende. Men frem for alt menneskelig. Det hele instrueret af Kasper Holten, den tidligere operachef. Omkring sig har han en kreds af dygtige skuespillere og sangere. Thomas Bo Larsen, Kaya Brüel, Birgitte Raabjerg, Bjarne Henriksen, Kristian Halken, Signe Egholm m.fl.

Vi indleder aftenen med en to-retters teatermenu med tilhørende to glas vin, serveret i teatrets nyrenoverede restaurant, dernæst gode pladser i teatret.

Bussen kører lige til døren både ved ankomsten og ved hjemturen. Der vil være opsamling i Slagelse, Skælskør, Korsør og Sorø.

Priser: (inkluderer kategori 2-billet, 2-retters teatermenu, 2 glas vin og bustransport)

Pris for medlemmer af Vestsjællands Teaterkreds i sæsonen 2018/19: 1.100 kr. pr. person

Pris for ikke-medlemmer: 1.200 kr. pr. person                             

Tilmelding skal ske til teaterkontoret på tlf. 58525640, via mail info@teaterkreds.dk eller ved fremmøde på teaterkontoret i åbningstiden, som er tirsdag og torsdag fra kl. 13-16. Sidste frist for tilmelding er 7. september 2018 kl. 10.00.

Bemærk:

Tilmelding er BINDENDE, og turen gennemføres KUN ved min. 30 deltagere.

 

TUR 2

AFLYST PGA. FOR FÅ TILMELDINGER

Amadeus på Det Kgl. Teater lørdag 19. januar 2019

Sæsonens anden tur til København er i vinteren 2019, hvor turen går til Gamle Scene på Det Kgl. Teater, hvor vi skal se Amadeus.

Peter Schaffers nyklassiker Amadeus havde danmarkspremiere i 1982 på Det Kongelige Teater, men er ikke mindst kendt fra Milos Formans filmversion fra 1984. Stykket vækker stærk genklang i vor tid med sin diskussion om talent og X Factor og med sin historie om, hvad der sker, når samfundets systemer forsøger at kvæle kunstens stemme.

Tidligere operachef Kasper Holten iscenesætter denne unikke introduktion til Mozarts musik og forener kunstarterne på den vidunderlige Gamle Scene. Søren Sætter-Lassen står i den enorme rolle som 
Salieri over for det unge stjerneskud Simon Bennebjerg som Mozart.

Efter forestillingen går turen til restaurant Els, hvor der serveres en lækker to-rettes teatermenu og to glas vin eller andre drikkevarer.

Bussen kører lige til døren både ved ankomsten og ved hjemturen. Der vil være opsamling i Slagelse, Skælskør, Korsør og Sorø.

Priser: (inkluderer kategori B-billet, 2-retters teatermenu, 2 glas vin og bustransport)

Pris for medlemmer af Vestsjællands Teaterkreds i sæsonen 2018/19: 1.500 kr. pr. person

Pris for ikke-medlemmer: 1.600 kr. pr. person                             

Tilmelding skal ske til teaterkontoret på tlf. 58525640, via mail info@teaterkreds.dk eller ved fremmøde på teaterkontoret i åbningstiden, som er tirsdag og torsdag fra kl. 13-16. Sidste frist for tilmelding er 1. september 2018.

Bemærk:
Tilmelding er BINDENDE, og turen gennemføres KUN ved min. 30 deltagere.

 

Vi glæder os til nogle hyggelige og fornøjelige teaterture!

TAK TIL VORES SAMARBEJDSPARTNERE