Sæsonens teaterture til København

Også i sæsonen 2018/19 har Vestsjællands Teaterkreds flere spændende teaterture på programmet.

Første tur til København er i efteråret 2018, hvor turen går til det nyrenoverede Østre Gasværk Teater, hvor vi skal se Pelle Erobreren.

Den anden teatertur kan vi endnu ikke informere om, da vi afventer offentliggørelsen af repertoiret på flere af de københavnske teatre, bl.a. Det Kongelige Teater, der først løfter sløret for sit samlede repertoire senere på måneden. Så snart vi kender repertoiret, vil sæsonens anden teatertur blive offentliggjort på vores hjemmeside, nyhedsbrev, facebook og ved opslag på teatret.

Oplev Pelle Erobreren på Østre Gasværk Teater lørdag 10. november 2018

Lørdag 10. november 2018 kan du komme med Vestsjællands Teaterkreds til Østre Gasværk Teater, hvor der spilles Pelle Erobreren som totalteater.

En forrygende oplevelse hvor Martin Andersen Nexøs berømte roman Pelle Erobreren er omsat til dramatik, dans, sang og musik. Vi møder Lassefar og Pelle, hvis historie er både humoristisk, heltemodig, tragisk og oprørende. Men frem for alt menneskelig. Det hele instrueret af Kasper Holten, den tidligere operachef. Omkring sig har han en kreds af dygtige skuespillere og sangere. Thomas Bo Larsen, Kaya Brüel, Birgitte Raabjerg, Bjarne Henriksen, Kristian Halken, Signe Egholm m.fl.

Vi indleder aftenen med en to-retters teatermenu med tilhørende to glas vin, serveret i teatrets nyrenoverede restaurant, dernæst gode pladser i teatret.

Bussen kører lige til døren både ved ankomsten og ved hjemturen. Der vil være opsamling i Slagelse, Skælskør, Korsør og Sorø.

Priser: (inkluderer kategori 2-billet, 2-retters teatermenu, 2 glas vin og bustransport):

Pris for medlemmer af Vestsjællands Teaterkreds i sæsonen 2018/19: 1.100 kr. pr. person

Pris for ikke-medlemmer: 1.200 kr. pr. person                             

Tilmelding skal ske til teaterkontoret på tlf. 58525640, via mail info@teaterkreds.dk eller ved fremmøde på teaterkontoret i åbningstiden, som pr. 1. maj 2018 er tirsdag og torsdag fra kl. 13-16. Sidste frist for tilmelding er 2. september 2018.

 

Bemærk:

Tilmelding er BINDENDE, og turene gennemføres KUN ved min. 30 deltagere pr. tur.

Vi glæder os til nogle hyggelige og fornøjelige teaterture!

TAK TIL VORES SAMARBEJDSPARTNERE