Seneste nyt

Her kan du læse de seneste nyheder fra Vestsjællands Teatekreds.

Endnu en ekstraforestilling – Peer Gynt

Vi har købt endnu en forestilling med Peer Gynt torsdag 22. november 2018 kl. 19.30. Oplev bl.a. Preben Kristensen, Cyron Melville, Anette Støvelbæk, Mads Knarreborg og Mathilde Norholt i det eventyrlige drama om at være sig selv, uden at være sig selv nok.

 

Ekstraforestillinger

Pga. stor efterspørgsel på billetter til ’I sidste øjeblik’ og ’Mød mig på Cassiopeia’ har vi arbejdet på at få de to forestillinger til Slagelse en gang mere – og det er nu lykkedes!

I sidste øjeblik’ spiller en ekstraforestilling fredag 9. november 2018 kl. 19.30, og ’Mød mig på Cassiopeia’ spiller en ekstraforestilling tirsdag 30. april 2019 kl. 19.30. Der kan købes billetter til begge forestillinger nu.

 


1.300 begejstrede børnehavebørn i teatret

To gange om året inviterer Vestsjællands Teaterkreds i samarbejde med Slagelse Kommune kommunes børnehaver i teatret i både Korsør, Skælskør og Slagelse.

De sidste par uger har forårets forestilling ‘Klap, Klap, Klap’ fra Ishøj Teater været afviklet i de tre byer. I Korsør spilles der i Kulturhuset, i Skælskør i Det Røde Pakhus og i Slagelse i Det Lille Teater.

Det er gratis for institutionerne at invitere børnene i teatret, og små 1.300 børn var tilmeldt.

Børnene oplevede en sjov forestilling om menneskene og fællesskabet på en lille campingplads. Skuespillerne bar meget virkelighedstro masker og parykker, der var med til at skabe et stort persongalleri – trods det faktum, at der faktisk kun var tre skuespillere på scenen. Forestillingen behandlede bl.a. begrebet lykke, og emnet blev formidlet på finurlig vis for både børn og voksne.

Børnene var begejstrede og kom med mange tilråb undervejs. Flere forsøgte endda at guide og hjælpe skuespillerne på scenen, når de kom ud i forskellige situationer på den lille campingplads.

Og ja … teater kan altså bare noget, de digitale medier ikke kan. Teater kan fange nuet, live og helt tæt på. Og børnene elsker det!

Næste forestilling er til efteråret, hvor kommunens mange børnehavebørn igen vil blive inviteret i teatret til en ny spændende oplevelse på de skrå brædder.

 

Billetsalget forrygende fra start

Billetsalget er kommet forrygende fra start. Næsten 1.200 har allerede købt medlemskab, og små 6.500 billetter er revet væk de første uger.

Der er dog stadig billetter til alle forestillinger, så skynd dig at bestille, inden det er for sent…

 

Dankort Secured by Nets

Du kan blive mødt af en ny sikkerhedsløsning, når du handler med dit Dankort hos os. Den nye sikkerhedsløsning hedder Dankort Secured by Nets. Løsningen består af en engangskode, som du får tilsendt via SMS, hvis du handler for et beløb over 450 kr.

Læs meget mere om 3D-secure fra Nets: http://dankort.dk/Pages/sikkerhed-p%C3%A5-internettet-for-kortholder.aspx

 

Sæsonens teaterture til København

Også i sæsonen 2018-2019 har Vestsjællands Teaterkreds flere spændende teaterture på programmet.

Lørdag 10. november 2018 kan du fx komme med til Østre Gasværk Teater, hvor der spilles Pelle Erobreren som totalteater.

En forrygende forestilling hvor Martin Andersen Nexøs berømte roman Pelle Erobreren er omsat til dramatik, dans, sang og musik. Vi møder Lassefar og Pelle, hvis historie er både humoristisk, heltemodig, tragisk og oprørende. Men frem for alt menneskelig. Det hele instrueret af Kasper Holten, den tidligere operachef. Omkring sig har han en kreds af dygtige skuespillere og sangere. Thomas Bo Larsen, Kaya Brüel, Birgitte Raabjerg, Bjarne Henriksen, Kristian Halken, Signe Egholm m.fl.

Læs mere

Sæsonpræsentationen var en stor succes

Onsdag 25. april 2018 afholdte vi for første gang et stort medlemsarrangement, hvor sæsonprogrammet for den kommende teatersæson 2018/19 blev præsenteret. På scenen stod Rasmus Krogsgaard, Årets revyforfatter 2016.

Over 470 medlemmer havde tilmeldt sig. En fantastisk aften med masser af information, sang og musik, parodier og meget andet. Tak til alle som var med til at gøre aftenen ekstra god.

Nye åbningstider på teaterkontoret

Fra 1. maj 2018 holder teaterkontoret åbent for salg af billetter tirsdag og torsdag fra kl. 13.00-16.00.

TAK TIL VORES SAMARBEJDSPARTNERE