Seneste nyt

Læs de seneste nyheder fra Vestsjællands Teatekreds.

Billetsalget til teatersæsonen 2018-2019 er startet

Velkommen til teatersæsonen 2018-2019. Billetsalget er nu i gang for medlemmer.

Løssalg/salg til ikke-medlemmer starter mandag 18. juni 2018 kl. 10.00.

God fornøjelse med alle de nye forestillinger!

 

Dankort Secured by Nets

Du kan blive mødt af en ny sikkerhedsløsning, når du handler med dit Dankort hos os. Den nye sikkerhedsløsning hedder Dankort Secured by Nets. Løsningen består af en engangskode, som du får tilsendt via SMS, hvis du handler for et beløb over 450 kr.

Læs meget mere om 3D-secure fra Nets: http://dankort.dk/Pages/sikkerhed-p%C3%A5-internettet-for-kortholder.aspx

 

Spændende teatertur til Østre Gasværk Teater og 'Pelle Eroberen'

Også i sæsonen 2018/19 har Vestsjællands Teaterkreds flere spændende teaterture på programmet. Lørdag 10. november 2018 kan du komme med Vestsjællands Teaterkreds til Østre Gasværk Teater, hvor der spilles Pelle Erobreren som totalteater.

En forrygende oplevelse hvor Martin Andersen Nexøs berømte roman Pelle Erobreren er omsat til dramatik, dans, sang og musik. Vi møder Lassefar og Pelle, hvis historie er både humoristisk, heltemodig, tragisk og oprørende. Men frem for alt menneskelig. Det hele instrueret af Kasper Holten, den tidligere operachef. Omkring sig har han en kreds af dygtige skuespillere og sangere. Thomas Bo Larsen, Kaya Brüel, Birgitte Raabjerg, Bjarne Henriksen, Kristian Halken, Signe Egholm m.fl.

Den anden teatertur kan vi endnu ikke informere om, da vi afventer offentliggørelsen af repertoiret på flere af de københavnske teatre, bl.a. Det Kongelige Teater, der først løfter sløret for sit samlede repertoire senere på måneden. Så snart vi kender repertoiret, vil sæsonens anden teatertur blive offentliggjort på vores hjemmeside, nyhedsbrev, Facebook og ved opslag på teatret.

Læs mere

Sæsonpræsentationen var en stor succes

Onsdag 25. april 2018 afholdte vi for første gang et stort medlemsarrangement, hvor sæsonprogrammet for den kommende teatersæson 2018/19 blev præsenteret. På scenen stod Rasmus Krogsgaard, Årets revyforfatter 2016.

Over 470 medlemmer havde tilmeldt sig. En fantastisk aften med masser af information, sang og musik, parodier og meget andet. Tak til alle som var med til at gøre aftenen ekstra god.

Nye åbningstider på teaterkontoret

Fra 1. maj 2018 holder teaterkontoret åbent for salg af billetter tirsdag og torsdag fra kl. 13.00-16.00.

TAK TIL VORES SAMARBEJDSPARTNERE