23.
februar
2024 kl. 19.30

Koncert

Se Venedig og dø

MEDVIRKENDE

Jonas Rasmussen, Morten Bytofte, Anne Sofie Steen, Lucas Hoang, Anne Kraglund, Niels Rahbech, Lars Wagner, Joakim Øster, Michael Vestbo

Producent Musical Danmark

En hyldest til toppen af poppen i 70’erne

Efter de sidste par års store succeser med hyldestkoncerterne In The Air Tonight og Candle In The Wind vender MusicalDanmark i foråret 2024 blikket hjem mod Danmark og den danske musikbranche. SE VENEDIG OG DØ er den musikalske historie om den danske musikbranche i slutningen af 1970’erne. Dengang hvor de største navne hed Gasolin, Shu-Bi-Dua, Sebastian og C.V. Jørgensen.

I slutningen af 70’erne er situationen i musikbranchen helt anderledes end i dag. Branchen er præget af hård konkurrence om, at være det største og mest succesfulde band – om at være ”rock kongen” af Danmark. Op i gennem 70’erne har Gasolin siddet sikkert på tronen, som Danmark ubestridt største rockband. Men i 1978 er den epoke slut, da bandet beslutter at opløse sig selv.

Kronprinsen er Shu-Bi-Dua. Et band som er elsket af danskerne men hadet af medlemmerne af Gasolin. ShuBi-Dua står klar til, at overtage tronen ligeså snart, at Gasolin er væk. Som et sidste – og måske desperat træk, så forærer Gasolin et sikkert hit, “Se Venedig og dø” til Lone Kellermann i håbet om, at hun kan videreføre deres succes, fremfor at Shu-Bi-Dua gør det…

I SE VENEDIG OG DØ kan I se frem til at høre en lang række af de største og mest elskede danske hits fra slutningen af 70’erne fra både Gasolin, Shu-Bi-Dua, Sebastian, C.V. Jørgensen, Rugsted & Kreutzfeldt m.fl. På scenen vil de medvirkende sangere og musikere, bl.a. Jonas Rasmussen, Morten Bytofte og Anne Kraglund m.fl. give den fuld gas (!) i alle de store sange, så SE VENEDIG OG DØ kan blive en forrygende aften, som både vil berøre og begejstre, og som uden tvivl vil ende i den store fællessang.

SE VENEDIG OG DØ er produceret af MusicalDanmark fra Århus.

 

Varighed: Ca. 2 timer inkl. pause

BILLETKATEGORI
A
B
C
Medlem
250,-
220,-
190,-
Løssalg
310,-
280,-
250,-
Under 25
155,-
140,-
125,-
KLIK OG SE SALSPLAN

DEL MED EN VEN

TAK TIL VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Køb billet
0