24.
november
2020 kl. 19.30

Monolog

Viva la Frida!

MEDVIRKENDE

Amira Jasmina Jensen

Producent/instruktion Signe Hørmann Sørensen og Amira Jasmina Jensen

OBS! Pga. Covid-19 placeres publikum i salen og ikke på scenen som tidligere annonceret.

 

Stærkt og rørende portræt af Frida Kahlo

Tidligere ensemble-skuespiller på Teater Momentum, Amira Jasmina Jensen, har skrevet og produceret en ny monolog med navnet ‘Viva la Frida!’, som har en anderledes tilgang til den berømte afdøde mexicanske kunstner Frida Kahlos liv.

‘Viva la Frida!’ kredser om Frida Kahlos liv. Vi befinder os til Frida Kahlos begravelse. Gennem Christinas øjne ser vi, hvordan det var at leve i Fridas skygge, at være fascineret og beundre selv samme kvinde, som stjal al opmærksomheden.

Gennem musik, tekst og dans, forøger forestillingen at udtrykke Fridas Kahlos indre smerte og passion, som danner basis for hendes kunstner. Forestillingen forsøger at give et anderledes blik på Frida Kahlo og samtidig undersøge, hvorfor den mexicanske kunstner stadig inspirerer og fascinerer verden over, 65 år efter sin død.

Gennem musik, tekst og flamencodans vil forestillingen udtrykke Fridas Kahlos indre smerte og passion, som danner basis for hendes kunstneriske udtryk.

 

Efter forestillingen er der ‘Artist Talk’ med Amira Jasmina Jensen.

 

Forestillingen varer ca. 55 min. + ‘artist talk’

 

’Forestillingen er udvalgt til Garantiordningen for Voksenteater af Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst’.

Billetpris
Særpris 150,-
KLIK OG SE SALSPLAN

DEL MED EN VEN

HENT
SÆSONPROGRAM
2020-2021

VTK_Sæsonkatalog_2020_2021_40sider_20x20cm_forside

TAK TIL VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Køb billet
0