10.
oktober
2019 kl. 19.30

Musikdramatisk fortælling

Troen Og Ingen

MEDVIRKENDE

Jullie Hjetland, Anna Ur Konoy, Ashok Pramanik, Albert Stein Ankerstjerne. Musikere: Niels Søren Hansen/Søren Graversen, Nikolaj Heyman, Tom Bilde, Benedicte Borum Poulsen.

Producent Svalegangen på turné i samarbejde med Folketeatret
Musik/tekst: Søren Huss

Saybia-forsanger Søren Huss’ solodebut frit omsat til en livsbekræftende musikdramatisk fortælling om det ultimative tab.

Troen på livet forsvandt på et splitsekund, da Søren Huss’ kæreste blev offer for en trafikulykke – hans livs kærlighed var væk for altid. Saybia-forsanger Søren Huss’ dansksprogede solodebut Troen og Ingen er en beretning om at miste og kampen for at genvinde troen på livet efter det ultimative tab.

Teatret Svalegangen har taget de hudløst ærlige sange fra bunden af Huss’ sjæl og frit omsat dem til en livsbekræftende musikdramatisk fortælling, der portrætterer tre menneskers kamp tilbage til livet i collager af musik og dramatik. En tragisk ulykke river alt for tidligt en kvinde ud af livet. Tilbage står en bror, en nær veninde og ægtemanden midt i chokket. Troen og Ingen tager livtag med den store sorg, når livet rammer lige i solar plexus. Det er en forestilling om døden, mørket og tomheden, men også om det lille spirende håb og om at finde en vej trods alt.

Troen og Ingen går tæt på de store følelsers følelser. Johannes Møllehave har sagt, at sorg er kærlighedens pris, men hvordan lever man med den, og hvordan forvandles mørket til lys? Fire skuespillere og sangere ledsaget af et energisk liveband går tæt på livets skyggesider og den kraft, der bor i mennesket til at overkomme selv det allermest meningsløse.


GRATIS OPTAKT

Kom til en spændende optakt kl. 17.30 med Gitte Hørning fra Folketeatret. Hør Gitte fortælle om forestillingen og Folketeatret på turné generelt.

Optakten varer ca. en halv time og afholdes i cafeen.

Der er GRATIS at deltage, men kræver tilmelding, da der kun er et begrænset antal pladser. 

Tilmelding skal ske til Teaterkontoret på info@teaterkreds.dk eller tlf. 5852 5640.

BEMÆRK, der er som altid mulighed for at spise i cafeen i Slagelse Teater mellem optakt og forestilling. Denne aften serverer Teaterbaren en stor lækker buffet med fisk, kød, salater, kartofler, ost og kage til kun 199 kr. Maden kan bestilles på teaterbaren@kok-amok.dk eller på tlf. 4270 5640.

 

Forestillingen er optaget i garantiordningen 2019/2020.

Varighed: Ca. 2 timer inkl. pause

BILLETKATEGORI
A
B
C
Medlem
240,-
210,-
180,-
Løssalg
300,-
270,-
240,-
Under 25
150,-
135,-
120,-
KLIK OG SE SALSPLAN

DEL MED EN VEN

HENT
SÆSONPROGRAM
2019-2020

Programforside

TAK TIL VORES SAMARBEJDSPARTNERE

0