10.
oktober
2019 kl. 19.30

Musikdramatisk fortælling

Troen Og Ingen

MEDVIRKENDE

Jullie Hjetland, Anna Ur Konoy, Ashok Pramanik, Albert Stein Ankerstjerne. Musikere: Niels Søren Hansen/Søren Graversen, Nikolaj Heyman, Tom Bilde, Benedicte Borum Poulsen.

Producent Svalegangen på turné i samarbejde med Folketeatret
Musik/tekst: Søren Huss

Saybia-forsanger Søren Huss’ solodebut frit omsat til en livsbekræftende musikdramatisk fortælling om det ultimative tab.

Troen på livet forsvandt på et splitsekund, da Søren Huss’ kæreste blev offer for en trafikulykke – hans livs kærlighed var væk for altid. Saybia-forsanger Søren Huss’ dansksprogede solodebut Troen og Ingen er en beretning om at miste og kampen for at genvinde troen på livet efter det ultimative tab.

Teatret Svalegangen har taget de hudløst ærlige sange fra bunden af Huss’ sjæl og frit omsat dem til en livsbekræftende musikdramatisk fortælling, der portrætterer tre menneskers kamp tilbage til livet i collager af musik og dramatik. En tragisk ulykke river alt for tidligt en kvinde ud af livet. Tilbage står en bror, en nær veninde og ægtemanden midt i chokket. Troen og Ingen tager livtag med den store sorg, når livet rammer lige i solar plexus. Det er en forestilling om døden, mørket og tomheden, men også om det lille spirende håb og om at finde en vej trods alt.

Troen og Ingen går tæt på de store følelsers følelser. Johannes Møllehave har sagt, at sorg er kærlighedens pris, men hvordan lever man med den, og hvordan forvandles mørket til lys? Fire skuespillere og sangere ledsaget af et energisk liveband går tæt på livets skyggesider og den kraft, der bor i mennesket til at overkomme selv det allermest meningsløse.

Optakt kl. 17.30 med Gitte Hørning fra Folketeatret. Hør om forestillingen og Folketeatret på turné. Tilmelding nødvendig. Nærmere info følger.

 

Forestillingen er optaget i garantiordningen 2019/2020.

Varighed: 1 time og 40 min. inkl. pause

BILLETKATEGORI
A
B
C
Medlem
240,-
210,-
180,-
Løssalg
300,-
270,-
240,-
Under 25
150,-
135,-
120,-
KLIK OG SE SALSPLAN

DEL MED EN VEN

HENT
SÆSONPROGRAM
2019-2020

Programforside

TAK TIL VORES SAMARBEJDSPARTNERE