20.
januar
2023 kl. 19.30

Musik

Tilløkke Otto

MEDVIRKENDE

Jesper Lohmann, Mathias Grove Madsen (piano/kapelmester), Regin Fughlendorf (Guitar), Andreas Hatholt (bas), Kristian Karotki (trommer)

Producent Folketeatret

En hyldest til en baggårdspuma

”Og hvis ikke det swinger, ja så kan det sgu være lige meget!” Det garanterer vi, det kommer det til, når vi nu hylder manden bag dette klare udsagn, nemlig maskinarbejderen fra Stenbroen,  Københavnsmester i boksning OG Danmarks første rock´n roll- og popidol –  Otto Herman Max Brandenburg.

I en lang karriere, der bød på op- og nedture, mestrede han alle genrer. Musikalsk spændte han vidt; fra pop og rock til jazz og visesang. Som skuespiller, i alle de roller han gav liv på film, tv, teater og i revy, efterlod han hver gang en autenticitet og et umiskendeligt præg af ‘Otto.’

Men hvem var han egentlig, ham baggårdspumaen? Hvilke kræfter var det, der rumsterede i ham så han med den største lethed kunne gå fra barsk baggårdskat til engleblid storcharmør på ingen tid? Vi dykker ned i musikken, sangene, går på jagt i rollerne han gav liv, og tegner et portræt af en af Danmarks største entertainere.

I forestillingen TILLØKKE OTTO er vi til koncert med Otto og her kan alt ske! Scenen er sat og hans hårdtprøvede lille orkester står klar på scenen – publikum er klar i salen. Men hvor er Otto? Har han endnu en gang taget fejl af både tid og sted? Orkesteret går tøvende i gang… Og så… der står han pludselig med sit drengede smil: ‘Godaften – godt at se jer!’

Hvordan han ubemærket har listet sig ind på scenen og med største selvfølgelighed går i gang med ‘Buona Sera’, er noget kun en mand med Ottos charme, frækhed og sans for timing kan mestre. Fra nu af er der ingen vej tilbage.

Den alsidige og mangefacetterede skuespiller og sanger Jesper Lohmann tegner dette musikalske portræt og træder i Pumaens fodspor ind i den Brandenburgske verden og underverden. En musikalsk og rejse gennem 50 år og vel nok mere end 9 liv i showbizz.

Velkommen til en swingende aften i selskab med baggårdspumaen over dem alle – Otto Brandenburg!

Varighed: Ca. 1 time og 50 min. inkl. pause

 

Spillested:

Slagelse Teater
Herrestræde 9
4200 Slagelse

BILLETKATEGORI
A
B
C
Medlem
240,-
210,-
180,-
Løssalg
300,-
270,-
240,-
Under 25
150,-
135,-
120,-
KLIK OG SE SALSPLAN

DEL MED EN VEN

TAK TIL VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Køb billet
0