25.
november
2022 kl. 19.30

Musikforestilling

Ta’ mig som jeg er

MEDVIRKENDE

Trine Pallesen og Mathias Groves Orkester. Instruktør: Sofie Pallesen. Manuskript: Anna Panduro. Scenografi og kostumer: Line Bech. Lysdesign: Thørbjørn Bach Larsen.

Producent Sjællands Teater / Jangsmark Agentur i samarbejde med Trine Pallesen

En musikforestilling om Grethe Ingmann

Grethe var ikke bare en af Danmarks absolut største sangerinder gennem tiden, hun var også eminent til at fortolke teksterne på en troværdig og inderlig måde. Hun var sjov og levende.

En aften, hvor Grethe sang med Jørn Graungaards orkester, sad Jørgen Ingmann blandt publikum, og de blev stormende forelskede. Hurtigt blev Grethe og Jørgen par nr. 1 i dansk popmusik, og det toppede, da de sammen vandt det Internationale Melodi Grand Prix i 1963 med ’Dansevise’.

Grethes hjerte bankede for jazzmusikken og for den levende musik på spillestederne, og hun mestrede genren. Bent Fabricius Bjerre kaldte hende den danske Ella Fitzgerald.

Forestillingen prøver at genskabe noget af den stemning, der var på danserestauranterne dengang i 50’erne og 60’erne.

Forestillingen indeholder både den popmusik, som vi alle sammen kender, og den jazzmusik Grethe elskede at synge.

Det er en forestilling, der fortæller om Grethes liv på godt og ondt, om turene på landevejen, om kærligheden, om en tid der forandrede sig drastisk i dansk musik og i Grethes liv, om nedturen og om alt for mange bajere, der satte en stopper for det hele. Grethe døde allerede, da hun var 51 år.

Varighed: 2 x 45 min. + pause

BILLETKATEGORI
A
B
C
Medlem
240,-
210,-
180,-
Løssalg
300,-
270,-
240,-
Under 25
150,-
135,-
120,-
KLIK OG SE SALSPLAN

DEL MED EN VEN

TAK TIL VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Køb billet
0