29.
oktober
2019 kl. 19.30

Drama

Svejk i anden verdenskrig

MEDVIRKENDE

Ole Sørensen, Uta Motz, Klaus Andersen, Sara Line Møller Olsen, Thomas Jacob C. Rønne. Musiker: Rasmus Steenberg.

Producent Teatret Møllen

En humoristisk forestilling akkompagneret af sang og klaverspil

Krigen raser. I øst kæmper russerne en indædt kamp for at stoppe den tyske offensiv, imens de allierede tropper i vest forsøger at finde et fodfæste. Midt i kaosset møder vi opportunisten Svejk. Han bor i Prag, der er under besættelse af det nazistiske styre. Svejk er ikke som alle andre. Han lever af at fange hunde, som han sælger videre til byens prominente fruer, også har han et ganske særligt talent for altid at havne i de mest mærkværdige situationer. Heldigvis har han talegaverne på plads og formår som regel altid at finde en vej ud af problemerne igen.

Svejk er en humoristisk forestilling baseret på historien af Bertolt Brecht, der undervejs bliver akkompagneret af sang og klaverspil. I titelrollen finder vi Ole Sørensen, der med stykket kan fejre sit 40-års skuespillerjubilæum. Vi kommer hele følelsesspekteret igennem, når vi møder Svejk og hans sjak på værtshuset i den tjekkiske hovedstad. En by, hvor besættelsesmagten holder skarpt øje med forrædere og fidusmagere.

 

Spændende optakt til Svejk i anden verdenskrig tirsdag 29. oktober 2019 kl. 17.30

Kom og oplev en spændende optakt med Ole Sørensen og Uta Motz fra Teatret Møllen. Skuespillerne vil fortælle om forestillingen Svejk i anden verdenskrig og om Teatret Møllen generelt. Ole Sørensen, der i år fejrer sit 40 års skuespillerjubilæum, vil ligeledes fortælle om sine mange år på de skrå brædder. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Optakten holdes i cafeen under teatret og starter kl. 17.30. Optakten varer ca. en halv time. Selve forestillingen starter kl. 19.30.

Det er GRATIS at deltage, men tilmelding er nødvendig pga. et begrænset antal pladser.

Teaterbaren serverer på aftenen et lækkert pålægsbord med lune retter, som kan nydes i cafeen i pausen mellem optakten og forestillingen. Prisen er 135 kr.

Tilmelding optakt
Tilmelding til optakten skal ske direkte til teaterkontoret på info@teaterkreds.dk eller på tlf. 5852 5640.

Bestilling af mad
Ønsker du at bestille mad, skal du kontakte Teaterbaren v/Kok Amok i deres telefontid, som er tirsdag og torsdag fra kl. 13.00-16.00 på tlf. 4270 5640 eller via mail teaterbaren@kok-amok.dk

Der er et begrænset antal pladser til både optakt og spisning, så vent ikke for længe med at bestille.

På gensyn i teatret.

Med venlig hilsen

Vestsjællands Teaterkreds

 

 

Forestillingen er optaget i garantiordningen 2019/20.

Varighed: 2 timer inkl. pause

BILLETKATEGORI
A
B
C
Medlem
240,-
210,-
180,-
Løssalg
300,-
270,-
240,-
Under 25
150,-
135,-
120,-
KLIK OG SE SALSPLAN

DEL MED EN VEN

HENT
SÆSONPROGRAM
2019-2020

Programforside

TAK TIL VORES SAMARBEJDSPARTNERE

0