Ny dato 20.
september
2021 kl. 19.30

Akustisk koncert

Stig & Vennerne akustisk

MEDVIRKENDE

Stig Rossen, Peter Bødker, Frank Thøgersen og Anders Lampe

Producent

Bemærk! Den specifikke plads, du køber til denne koncert, er suspenderet, og du vil i stedet få anvist en plads, når du ankommer til teatret. Dette skyldes, at koncerten på et tidspunkt har været opdelt i to pga. corona-restriktioner og nu igen er sammenlagt til én koncert mandag 20. september 2021 kl. 19.30. 

______________________________

Kære publikum til Stig & Vennerne akustisk

Så er det lige om lidt, at vi endelig kan byde velkommen til Stig & Vennerne akustisk på Slagelse Teater. Det sker mandag 20. september 2021 kl. 19.30 – og vi glæder os!

Restriktioner
Der er ingen corona-restriktioner til koncerten. Dog vil vi fortsat anbefale brug af håndsprit – og alm. sund fornuft.

Pladsanvisning
Koncerten, der oprindelig startede som én koncert, senere blev opdelt i to, og nu igen er sammenlagt til én koncert, gør, at du som publikum vil få anvist en plads, når du ankommer til teatret. Vi vil derfor bede publikum gå ind i salen i følgende rækkefølge:

Publikum med billet på række 1-10 kan gå i salen fra kl. 19.00.

Publikum med billet på række 11-20 eller på balkonen kan gå i salen/balkonen fra kl. 19.15.

Vi håber, at alle vil respektere ovenstående, så alle får en god oplevelse. Vi har fuldt hus, så det er ligeledes vigtigt, at der ikke efterlades frie pladser i salen til jakker eller lign.

Foyeren/Teaterbaren
Dørene til foyeren/Teaterbaren åbner kl. 18.30.

Spisning
Der vil, som til alle andre arrangementer i teaterforeningen, være mulighed for at spise i cafeen under teatret inden forestillingen. Teaterbaren serverer denne aften en lækker tapas-platte. Skriv til teaterbaren@kok-amok.dk for yderligere information/bestilling eller ring på tlf. 4270 5640 tirsdag og torsdag fra kl. 13-16.

Stig & Vennerne glæder sig
Ligesom alle andre har Stig & Vennerne også været væk fra scenen i en lang periode pga. corona, og de glæder sig derfor også ekstra meget til at komme til Slagelse – til en forrygende aften i ’Bamses’ ånd med masser af god musik, anekdoter og smil på læben.

Spørgsmål
Denne koncert er den sidste, der er påvirket af tidligere corona-restriktioner, og vi forventer derfor at kunne gennemføre resten af teatersæsonen på helt normal vis. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@teaterkreds.dk eller på tlf. 5852 5640.

Vi ses i teatret!

Med venlig hilsen
Vestsjællands Teaterkreds

Husk, at vi får besøg af Stig Rossen igen 28. januar 2022 sammen med resten af ’Four Jacks’ – Jesper Asholt, Jesper Lohmann og Keld Heick. Der er meget få billetter tilbage, som kan købes på teaterkreds.dk

 

________________________________

 

En hyldest til Flemming ’Bamse’ Jørgensen

Stig & Vennerne akustisk glæder sig til at besøge Slagelse Teater. Publikum får mulighed for at synge med på alle Flemming ’Bamse’ Jørgensens største hits, udført med respekt og kærlighed af de resterende medlemmer af Bamses Venner, Peter Bødker, Frank Thøgersen og Anders Lampe samt Stig Rossen.

I januar 2011, umiddelbart efter Flemmings pludselige bortgang, spurgte bandet Stig, om han ville tage med til en koncert i Syvstenhallen i Sæby. Bamses Venner havde spillet til dette halbal 32 år i træk, og arrangøren ville gerne markere afslutningen på denne æra med en hyldestkoncert til Bamse. Stig var i tvivl. Hvordan ville de mange loyale fans af Bamses Venner modtage denne afløser? Var Flemmings død for tæt på, til at man kunne skabe en festlig stemning? Når Stig alligevel sagde ja, var det fordi han i mange år havde lyttet rigtig meget til Flemmings musik og syntes, at Bamses Venner var et af de bedste bands i dansk populærmusik. Han så koncerten i Sæby som en chance for at vise sin respekt for den afdøde sanger. Koncerten blev intet mindre end magisk. Stig og bandet blev derfor enige om, at det ikke skulle være første og eneste gang, og Stig & Vennerne blev dannet.

I forlængelse af en støt stigende interesse og efterspørgsel besluttede de fire i marts 2016 at genoptage den koncertform, som var Flemmings foretrukne i de sidste år af hans liv og karriere, nemlig den akustiske intimkoncert med snak og afslappet drilleri mellem sangene.

Vi får her en perlerække af de største hits fra Bamses Venners bagkatalog samt et par knap så kendte numre i akustiske versioner. Instrumenteringen er mere nøgen end til halballerne med Stig & Vennerne, hvilket gør, at specielt Flemmings tekster fremstår endnu skarpere.

De små historier og anekdoter gør, at man synes, man kommer til at kende personen Flemming ‘Bamse’ Jørgensen lidt bedre.

 

Varighed: Ca. 2 x 45 min. + pause

BILLETKATEGORI
A
B
C
Medlem
240,-
210,-
180,-
Løssalg
300,-
270,-
240,-
Under 25
150,-
135,-
120,-
KLIK OG SE SALSPLAN

DEL MED EN VEN

HENT
SÆSONPROGRAM
2020-2021

VTK_Sæsonkatalog_2020_2021_40sider_20x20cm_forside

TAK TIL VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Køb billet
0