Ny dato 20.
september
2021 kl. 19.30

Akustisk koncert

Stig & Vennerne akustisk

MEDVIRKENDE

Stig Rossen, Peter Bødker, Frank Thøgersen og Anders Lampe

Producent

Bemærk! Den specifikke plads, du køber til denne koncert, er suspenderet, og du vil i stedet få anvist en plads, når du ankommer til teatret. Dette skyldes, at koncerten på et tidspunkt har været opdelt i to pga. corona-restriktioner og nu igen er sammenlagt til én koncert mandag 20. september 2021 kl. 19.30. 

______________________________

Stig & Vennerne akustisk flyttes til MANDAG 20. SEPTEMBER 2021 KL. 19.30

Kære publikum

Vi følger naturligvis myndighedernes udmeldinger nøje, og grundet den seneste forlængelse af nedlukningen af det indendørs kulturliv til og med 5. maj er vi desværre nødt til at flytte dine billetter til Stig & Vennerne akustisk endnu engang. Det er vi selvfølgelig kede af.

MEN, vi er samtidig glade for at kunne fortælle, at det er lykkedes os at få Stig & Vennerne akustisk til at komme og spille for os mandag 20. september 2021 kl. 19.30 i stedet.

Nu én samlet koncert
Oprindeligt var der i vores sæsonprogram planlagt én koncert med Stig & Vennerne akustisk i Slagelse. Da vi i efteråret blev underlagt diverse corona-restriktioner og kun måtte lukke 342 publikummer i salen, mod normalt 612, valgte vi at købe en ekstra koncert, så der var plads til alle.

Da vi kraftigt satser på, at vi mandag 20. september 2021 kan spille uden afstands-restriktioner, samler vi nu igen de to koncerter til én. Dvs. at alle publikummer – uanset dato og tidspunkt på den oprindelige billet – skal møde op til koncerten mandag 20. september 2021 kl. 19.30.

Du vil få anvist en plads ved ankomst
Da vi nu samler de to koncerter til én, er de række- og sædenumre, der står på din billet ikke længere gældende, og du vil få anvist en plads i salen, når du ankommer til teatret. Vi håber, du har forståelse for dette. Vi ved, at dette ikke er optimalt – og forhåbentlig er det sidste gang, vi kommer ud for et så kaotisk forløb. Men vi er samtidig sikre på, at en fyldt sal med masser af glade publikummer er det hele værd…

Du skal blot gemme og medbringe din nuværende billet den nye dato (du vil IKKE få tilsendt en ny billet).

Stig & Vennerne glæder sig
Vi håber meget på, at du stadig vil beholde din billet og bakke op om koncerten – Stig & Vennerne glæder sig så meget til at stå på scenen igen og give dig en fantastisk oplevelse!

Har du spørgsmål, eller er du forhindret i at deltage på den nye dato, er du meget velkommen til at kontakte Teaterkontoret.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på teatret igen!

 

Med venlig hilsen

Vestsjællands Teaterkreds
Slagelse Teater
Herrestræde 9
4200 Slagelse
Tlf.: 5852 5640
info@teaterkreds.dk
www.teaterkreds.dk

Psst… Vi kan samtidig afsløre, at Stig Rossen vender tilbage til Slagelse Teater i næste sæson, hvor han fredag 28. januar 2022 gæster Vestsjællands Teaterkreds med ’More Jacks’ sammen med Jesper Asholt, Jesper Lohmann og Keld Heick samt en forrygende trio. Hold øje med det nye program, der offentliggøres midt i maj måned!

________________________________

 

En hyldest til Flemming ’Bamse’ Jørgensen

Stig & Vennerne akustisk glæder sig til at besøge Slagelse Teater. Publikum får mulighed for at synge med på alle Flemming ’Bamse’ Jørgensens største hits, udført med respekt og kærlighed af de resterende medlemmer af Bamses Venner, Peter Bødker, Frank Thøgersen og Anders Lampe samt Stig Rossen.

I januar 2011, umiddelbart efter Flemmings pludselige bortgang, spurgte bandet Stig, om han ville tage med til en koncert i Syvstenhallen i Sæby. Bamses Venner havde spillet til dette halbal 32 år i træk, og arrangøren ville gerne markere afslutningen på denne æra med en hyldestkoncert til Bamse. Stig var i tvivl. Hvordan ville de mange loyale fans af Bamses Venner modtage denne afløser? Var Flemmings død for tæt på, til at man kunne skabe en festlig stemning? Når Stig alligevel sagde ja, var det fordi han i mange år havde lyttet rigtig meget til Flemmings musik og syntes, at Bamses Venner var et af de bedste bands i dansk populærmusik. Han så koncerten i Sæby som en chance for at vise sin respekt for den afdøde sanger. Koncerten blev intet mindre end magisk. Stig og bandet blev derfor enige om, at det ikke skulle være første og eneste gang, og Stig & Vennerne blev dannet.

I forlængelse af en støt stigende interesse og efterspørgsel besluttede de fire i marts 2016 at genoptage den koncertform, som var Flemmings foretrukne i de sidste år af hans liv og karriere, nemlig den akustiske intimkoncert med snak og afslappet drilleri mellem sangene.

Vi får her en perlerække af de største hits fra Bamses Venners bagkatalog samt et par knap så kendte numre i akustiske versioner. Instrumenteringen er mere nøgen end til halballerne med Stig & Vennerne, hvilket gør, at specielt Flemmings tekster fremstår endnu skarpere.

De små historier og anekdoter gør, at man synes, man kommer til at kende personen Flemming ‘Bamse’ Jørgensen lidt bedre.

BILLETKATEGORI
A
B
C
Medlem
240,-
210,-
180,-
Løssalg
300,-
270,-
240,-
Under 25
150,-
135,-
120,-
KLIK OG SE SALSPLAN

DEL MED EN VEN

HENT
SÆSONPROGRAM
2020-2021

VTK_Sæsonkatalog_2020_2021_40sider_20x20cm_forside

TAK TIL VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Køb billet
0