NYE DATOER: 29.+30. marts 2021

Akustisk koncert

Stig & Vennerne akustisk

MEDVIRKENDE

Stig Rossen, Peter Bødker, Frank Thøgersen og Anders Lampe

Producent

Pga. nedlukningen af Danmark – foreløbig til og med 7. februar – er vi nødt til at flytte Stig & Vennerne akustisk til henholdsvis 29. og 30. marts 2021 kl. 19.30. Alle med billet til koncerterne har fået tilsendt info på mail.

 

Har du billet til koncerten 28. januar, skal du i stedet komme mandag 29. marts 2021 kl. 19.30.

 

Har du billet til koncerten 29. januar (eller har du tidligere fået besked om at din billet er flyttet til denne dato), skal du i stedet komme tirsdag 30. marts 2021 kl. 19.30.

 

_______________________

Kære publikum

Vi følger naturligvis myndighedernes udmeldinger nøje, og grundet den seneste forlængelse af restriktionerne til og med 7. februar er vi desværre nødt til at flytte dine billetter til Stig & Vennerne akustisk. Det er vi selvfølgelig kede af.

MEN, vi er samtidig glade for at kunne fortælle, at det er lykkedes os at få Stig & Vennerne akustisk til at komme og spille for os senere på foråret.

Derfor:

HAR DU BILLET TIL KONCERTEN TORSDAG 28. JANUAR, SKAL DU I STEDET KOMME MANDAG 29. MARTS 2021 KL. 19.30.

HAR DU BILLET TIL KONCERTEN FREDAG 29. JANUAR (eller har du tidligere fået besked om, at din billet er flyttet til denne dato), SKAL DU I STEDET KOMME TIRSDAG 30. MARTS 2021 KL. 19.30.

Vi håber meget på, at du vil beholde din billet og bakke op om koncerterne; Stig & Vennerne glæder sig så meget til at stå på scenen igen og give dig en fantastisk oplevelse!

Du skal blot gemme og medbringe din nuværende billet den nye dato (du vil IKKE få tilsendt en ny billet).

Bemærk, at du vil få anvist en plads, når du ankommer til teatret. Du kan derfor ikke komme til at sidde præcis på det sæde, du har købt billet til. Du vil modtage en mail med yderligere info, når datoen nærmer sig.

Har du spørgsmål, eller er du forhindret i at deltage på den nye dato, er du meget velkommen til at kontakte Teaterkontoret.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på teatret igen!

 

Med venlig hilsen

Vestsjællands Teaterkreds

_______________________

 

En hyldest til Flemming ’Bamse’ Jørgensen

Stig & Vennerne akustisk glæder sig til at besøge Slagelse Teater. Publikum får mulighed for at synge med på alle Flemming ’Bamse’ Jørgensens største hits, udført med respekt og kærlighed af de resterende medlemmer af Bamses Venner, Peter Bødker, Frank Thøgersen og Anders Lampe samt Stig Rossen.

I januar 2011, umiddelbart efter Flemmings pludselige bortgang, spurgte bandet Stig, om han ville tage med til en koncert i Syvstenhallen i Sæby. Bamses Venner havde spillet til dette halbal 32 år i træk, og arrangøren ville gerne markere afslutningen på denne æra med en hyldestkoncert til Bamse. Stig var i tvivl. Hvordan ville de mange loyale fans af Bamses Venner modtage denne afløser? Var Flemmings død for tæt på, til at man kunne skabe en festlig stemning? Når Stig alligevel sagde ja, var det fordi han i mange år havde lyttet rigtig meget til Flemmings musik og syntes, at Bamses Venner var et af de bedste bands i dansk populærmusik. Han så koncerten i Sæby som en chance for at vise sin respekt for den afdøde sanger. Koncerten blev intet mindre end magisk. Stig og bandet blev derfor enige om, at det ikke skulle være første og eneste gang, og Stig & Vennerne blev dannet.

I forlængelse af en støt stigende interesse og efterspørgsel besluttede de fire i marts 2016 at genoptage den koncertform, som var Flemmings foretrukne i de sidste år af hans liv og karriere, nemlig den akustiske intimkoncert med snak og afslappet drilleri mellem sangene.

Vi får her en perlerække af de største hits fra Bamses Venners bagkatalog samt et par knap så kendte numre i akustiske versioner. Instrumenteringen er mere nøgen end til halballerne med Stig & Vennerne, hvilket gør, at specielt Flemmings tekster fremstår endnu skarpere.

De små historier og anekdoter gør, at man synes, man kommer til at kende personen Flemming ‘Bamse’ Jørgensen lidt bedre.

BILLETKATEGORI
A
B
C
Medlem
240,-
210,-
180,-
Løssalg
300,-
270,-
240,-
Under 25
150,-
135,-
120,-
KLIK OG SE SALSPLAN

DEL MED EN VEN

HENT
SÆSONPROGRAM
2020-2021

VTK_Sæsonkatalog_2020_2021_40sider_20x20cm_forside

TAK TIL VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Køb billet
0