12.
oktober
2022 kl. 19.30

Operette

Sommer i Tyrol

MEDVIRKENDE

Meike Bahnsen, Mathias Flint, Karsten Jansfort, Søren Hauch-Fausbøll, Troels Malling, Clara Ellegaard, Rikke Buch Bendtsen, Kristoffer Sass, Troels Kortegaard Ullerup, Kristine Brendstrup m.fl.
Musikere: Nikolaj Heyman, Tom Bilde, Niels Søren Hansen

Producent Folketeatret

Folketeatret puster igen nyt liv i en gammel klassiker

’Sommer i Tyrol’ er i denne udgave blevet til ’Sommer i Tyrol – Halløj på Badehotellet’. Med mere halløj end Tyrol. Stykkets instruktør har støvet Tyrol af og tilført stykket et sæt af gæve påfund i fin loyalitet over for det oprindelige værk.

Publikum får alle de velkendte sange: Ja, ja, ja – nu kommer jeg, Man kan vel ikke gøre for, at man har charme og andre i en fantastisk musikalsk fortolkning. Der krydres endvidere med sange fra vores egen store sangskat passet ind i sammenhængen, så lattermusklerne virkelig motioneres.

De medvirkende håndterer instrumenter af mange slags, og stykket krydres med festlig hornmusik, indsmigrende klavermusik og… de mange forviklinger – hvem er forelsket i hvem og hvorfor – reddes ud på virkelig genial vis. Publikum overraskes igen, igen. Den gamle kejser løser alle problemer. Vi forlader teatersalen godt underholdt. En skøn forestilling.

Instruktør Rolf Heim har bearbejdet med en kærlig hilsen til komedieserien ’Halløj på Badehotellet’ og et skævt blik på den danske filmversion af denne elskede, musikalske komedie.

Varighed: Ca. 2 timer og 20 min. inkl. pause

BILLETKATEGORI
A
B
C
Medlem
290,-
260,-
230,-
Løssalg
350,-
320,-
290,-
Under 25
175,-
160,-
145,-
KLIK OG SE SALSPLAN

DEL MED EN VEN

TAK TIL VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Køb billet
0