AFLYST

Operette/musikalsk komedie

Sommer i Tyrol

MEDVIRKENDE

Jesper Groth, Troels Malling, Karsten Jansfort, Marie Mondrup, Søren Hauch-Fausbøll, Clara Ellegaard Stegger, Meike Bahnsen, Niels Anders Manley, Morten Bo Koch, Kristoffer Sass, Maria Corydon og kapelmester Nikolaj Heyman + 3 musikere

Producent Folketeatret

Kære publikum

Forestillingen ’Sommer i Tyrol’ er desværre AFLYST!

Vi følger naturligvis myndighedernes udmeldinger nøje, og grundet den seneste forlængelse af nedlukningen af indendørs kultur til og med 5. april 2021, er vi desværre nødt til at AFLYSE forestillingen ’Sommer i Tyrol’.

Pga. de mange aflysninger arbejder Folketeatret på, at forestillingen evt. kan komme på turné igen i sæsonen 2022-23, så det kan vi alle krydse fingre for bliver en realitet – og glæde os til!

Alle, der har købt billet til de aflyste forestillinger, vil få deres billetter refunderet. Da vi pt. har meget travlt, og det samme er gældende for vores billetudbyder Billetten, kan der forventes længere ekspeditionstid end normalt. Dette håber vi, alle har forståelse for.

Billetter købt online via vores hjemmeside:
Alle, der har købt deres billetter online via vores hjemmeside, vil automatisk på pengene tilbageført til det betalingskort, de er købt med, og skal derfor intet foretage sig.

Billetter købt via Teaterkontoret:
Alle, der har købt billet via Teaterkontoret, bedes sende deres kontaktoplysninger, ordrenr. samt reg. og kontonr. til info@teaterkreds.dk, så vil beløbet blive tilbageført til jeres konto.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på teatret igen en anden gang!

Med venlig hilsen
Vestsjællands Teaterkreds

__________________________________________

 

Halløj på tyrolerhotellet. I alt 11 medvirkende + 3 musikere!

Folketeatret puster igen støvet af en kendt og elsket operette: Fra Frøken Nitouches kloster over Cassiopeias stjernehimmel rejser vi nu til de østrigske alper til en munter ‘Sommer i Tyrol’.

Her klinger de kendte og elskede toner fra sange som ‘Ja, ja, ja – nu kommer jeg’ og ‘Man kan jo ikke gøre for, at man har charme’, mens der på gæstgivergården “Den hvide hest” hersker en stemning af rent halløj på tyroler-hotellet. Overtjener Leopold har forelsket sig i værtinden Josepha, som er forelsket i undertøjsfabrikant Sülzheimer, som mest er forelsket i sig selv, indtil han møder den charmerende, læspende Clara.

Amorinerne flyver forvildede rundt over alpetoppene og vikler sig ind i en tvist mellem de konkurrerende fabrikanter Sülzheimer og Møller, om hvorvidt den nyopfundne undertøjs-heldragt skal knappes forfra eller bagfra. Først da selveste Kejser Franz Joseph træder til, finder både knapper og kærlighed deres rette plads.

Instruktør Rolf Heim har bearbejdet med en kærlig hilsen til komedie-serien ‘Halløj på Badehotellet’ og et skævt blik på den danske filmversion af denne elskede, musikalske komedie.

BILLETKATEGORI
A
B
C
Medlem
290,-
260,-
230,-
Løssalg
350,-
320,-
290,-
Under 25
175,-
160,-
145,-
KLIK OG SE SALSPLAN

DEL MED EN VEN

HENT
SÆSONPROGRAM
2020-2021

VTK_Sæsonkatalog_2020_2021_40sider_20x20cm_forside

TAK TIL VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Køb billet
0