8.
oktober
2020 kl. 19.30

Eventyrfortælling

Snedronningen

MEDVIRKENDE

Susse Wold

Snedronningen hører til en af Susse Wolds største succeser

Susse Wold fortæller om Snedronningen:

’Snedronningen har bud til alle, fordi den handler om det vigtigste af alt. Hjertets sejr over forstandens hovmod. Hvis man nøjes med at udvikle forstanden og glemmer at tænke med hjertet, så havner man i kold uvirkelig isolation. Vi lever i en åndløs tid, hvor mange føler sig fortabte og isolerede. Vi er blevet forført af Snedronningen, væk fra os selv.

Eventyret Snedronningen indeholder næsten alt. Poesi, drama, humor og lærdom. Jeg føler, at lige nu er tiden inde til at fortælle den fantastiske historie igen. Et eventyr jeg selv vil kunne lære af, og som vil minde mig om de vigtige ting i mit liv.

Jeg har lyst til at dele min begejstring og min glæde for eventyret med andre og måske tale lidt om de valg, vi alle har hver eneste dag mellem hjertet og den kolde forstand´.

____

Snedronningen er H.C. Andersens egentlige hjertekvad og et af hans smukkeste eventyr, hvor den lille Gerda rejser gennem et enestående univers med mange landskaber og mange tider for at finde sin forsvundne legekammerat, Kay.

I 1998 og 1999 opførte Susse Wold eventyret på Sceneriet under Det Ny Teater, og anmelderne skrev bl.a.:

’Strålende. Susse Wold er fortryllende. Mageløst, medrivende nuanceret. Visdom, poesi, fantasi, humor. En stor kunstner, som med sin hemmelige indre ild giver eventyret alle facetter og nuancer.

Det er gribende godt og usentimentalt’.

’Eventyret står i lue om Susse Wolds tidløse fortællekunst. Hun er dette eventyr. Hun låner det krop og sjæl. Eksklusiv fortællekunst, båret frem af en meget stor skuespillerinde’.

’Snedronningen har bud til alle, fordi den handler om det vigtigste af alt: Hjertets sejr over forstands-hovmod. Når vi er ved slutningen af forestillingen ikke bare ved vi mere med vores forstand. Vores hjerte er også blevet rørt, vores poetiske drømme er blevet rigere, og skulle vi have glemt det, så minder denne anderledes forestilling os om, hvor store fortællere både H.C. Andersen og Susse Wold er. Det er eventyr, billeddigt, poesi og teater på samme tid. En virtuost fortalt historie. Bedre, varmere og smukkere kan det ikke gøres’.

 

Varighed: Ca. 75 min.

 

 

INFORMATION VEDR. ’SNEDRONNINGEN’ PÅ SLAGELSE TEATER TORSDAG 8. OKTOBER 2020 KL. 19.30

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen i Slagelse Teater til forestillingen ’Snedronningen’ med Susse Wold.

Alt er dog ikke som før tiden med corona. Vi følger sundhedsmyndighedernes krav og anbefalinger nøje, så vi kan passe på vores publikum og teatrets ansatte og frivillige.

Det er derfor vigtigt, at du læser denne mail til ende, da den har betydning for afviklingen af forestillingen.

______

Da vi startede billetsalg primo maj, var det med en forventning om, at vi til sæsonstart midt i september, kunne afvikle forestillingerne som tidligere med publikum på alle sæder. Desværre er dette ikke tilfældet.

Du vil få anvist en plads ved ankomst
For at vi kan overholde myndighedernes krav om afstand mellem publikum, er pladsreservationerne derfor suspenderet. Du vil få anvist en plads ved ankomst, og du vil derfor ikke komme til at sidde præcis på den plads, du har bestilt. Vi håber på din forståelse for dette, da denne fremgangsmåde er afgørende for, at vi kan gennemføre forestillingen.

Ankomsttidspunkt
Vi åbner dørene en time før forestillingen kl. 18.30. Vi henstiller til, at du møder op i god tid, og senest kl. 19.00, da vi skal have tid til at placere alle i salen.

Varighed
Forestillingens varighed er ca. 75 minutter. Der er ikke pause i forestillingen.

Afgang fra teatret
Når forestillingen er slut, bliver publikum siddende. Alle vil herefter løbende blive ledt ud af salen, række efter række. Stående bifald og tilråb frarådes – klap i stedet gerne lidt højere…

Håndsprit og rengøring
Der vil være opstillet håndsprit ved alle indgange, som bedes benyttet ved ankomst. Der vil ligeledes blive gjort ekstra grundigt rent før forestillingen, og alle kontaktflader såsom dørhåndtag, armlæn etc. sprittes af løbende.

Mundbind
Det er ikke et krav at bære mundbind, men hvis du føler dig bedst tilpas med mundbind, er du meget velkommen til at have det på, når du går i teatret.

Garderoben
Garderoben er lukket – overtøj kan medbringes i salen.

Teaterbaren
Baren er åben fra kl. 18.30-19.30. Vi opfordrer alle til at holde afstand og vise hensyn, når baren benyttes.

Bespisning
Har du bestilt bespisning i teatrets café inden forestillingen, gennemføres dette som planlagt.

Lad os gøre det sammen…
Vi vil gøre alt for at få tingene til at glide, og vi håber, at du som publikum vil have tålmodighed og tage hensyn i forbindelse med både ankomst og afgang fra teatret, så vi alle får en god og tryg oplevelse.

Husk – hold afstand og vis hensyn. Og bliv hjemme, hvis du føler dig syg. Tak.

På glædeligt gensyn i teatret!

Med venlig hilsen
Vestsjællands Teaterkreds

info@teaterkreds.dk
Tlf. 5852 5640

www.teaterkreds.dk

BILLETKATEGORI
A
B
C
Medlem
240,-
210,-
180,-
Løssalg
300,-
270,-
240,-
Under 25
150,-
135,-
120,-
KLIK OG SE SALSPLAN

DEL MED EN VEN

HENT
SÆSONPROGRAM
2020-2021

VTK_Sæsonkatalog_2020_2021_40sider_20x20cm_forside

TAK TIL VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Køb billet
0