8.
oktober
2020 kl. 19.30

Eventyrfortælling

Snedronningen

MEDVIRKENDE

Susse Wold

 

Snedronningen hører til en af Susse Wolds største succeser

Susse Wold fortæller om Snedronningen:

’Snedronningen har bud til alle, fordi den handler om det vigtigste af alt. Hjertets sejr over forstandens hovmod. Hvis man nøjes med at udvikle forstanden og glemmer at tænke med hjertet, så havner man i kold uvirkelig isolation. Vi lever i en åndløs tid, hvor mange føler sig fortabte og isolerede. Vi er blevet forført af Snedronningen, væk fra os selv.

Eventyret Snedronningen indeholder næsten alt. Poesi, drama, humor og lærdom. Jeg føler, at lige nu er tiden inde til at fortælle den fantastiske historie igen. Et eventyr jeg selv vil kunne lære af, og som vil minde mig om de vigtige ting i mit liv.

Jeg har lyst til at dele min begejstring og min glæde for eventyret med andre og måske tale lidt om de valg, vi alle har hver eneste dag mellem hjertet og den kolde forstand´.

____

Snedronningen er H.C. Andersens egentlige hjertekvad og et af hans smukkeste eventyr, hvor den lille Gerda rejser gennem et enestående univers med mange landskaber og mange tider for at finde sin forsvundne legekammerat, Kay.

I 1998 og 1999 opførte Susse Wold eventyret på Sceneriet under Det Ny Teater, og anmelderne skrev bl.a.:

’Strålende. Susse Wold er fortryllende. Mageløst, medrivende nuanceret. Visdom, poesi, fantasi, humor. En stor kunstner, som med sin hemmelige indre ild giver eventyret alle facetter og nuancer.

Det er gribende godt og usentimentalt’.

’Eventyret står i lue om Susse Wolds tidløse fortællekunst. Hun er dette eventyr. Hun låner det krop og sjæl. Eksklusiv fortællekunst, båret frem af en meget stor skuespillerinde’.

’Snedronningen har bud til alle, fordi den handler om det vigtigste af alt: Hjertets sejr over forstands-hovmod. Når vi er ved slutningen af forestillingen ikke bare ved vi mere med vores forstand. Vores hjerte er også blevet rørt, vores poetiske drømme er blevet rigere, og skulle vi have glemt det, så minder denne anderledes forestilling os om, hvor store fortællere både H.C. Andersen og Susse Wold er. Det er eventyr, billeddigt, poesi og teater på samme tid. En virtuost fortalt historie. Bedre, varmere og smukkere kan det ikke gøres’.

 

BILLETKATEGORI
A
B
C
Medlem
240,-
210,-
180,-
Løssalg
300,-
270,-
240,-
Under 25
150,-
135,-
120,-
KLIK OG SE SALSPLAN

DEL MED EN VEN

HENT
SÆSONPROGRAM
2020-2021

VTK_Sæsonkatalog_2020_2021_40sider_20x20cm_forside

TAK TIL VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Køb billet
0