28.
oktober
2020 kl. 19.30

Dans

SIRENE

MEDVIRKENDE

Dansk Danseteaters internationale dansere

Producent Dansk Danseteater
Koreografi Pontus Lidberg

OPTAKT KL. 17.30 FLYTTES TIL KL. 19.30 I FORBINDELSE MED SELVE FORESTILLINGEN 

Optakt i teatersalen kl. 17.30 – TIDSPUNKT FLYTTET

DANMARKSPREMIERE I SLAGELSE – eneste opførsel på Sjælland udenfor København!

SIRENE er inspireret af de græske mytologiske væsener, der med sang lokker sømænd til at kaste sig i havet. Kun Ulysses formår i følge myten at modstå og overleve Sirenerne ved at give sin besætning voks i ørene og binde sig selv til masten på sit skib.

Værket genfortæller ikke myten, men tager afsæt i de psykologiske temaer om ensomhed og længsler, der ikke bliver indfriet og bliver drivkraft og kilden til kreativitet.

SIRENE har blandt andet modtaget Villanueva-prisen for bedste udenlandske forestilling i Havanna 2018 og har tidligere turneret til New York, Baku, Rom, Athen, Biarritz, Tyskland og Stockholm.

 

VIGTIG INFORMATION VEDR. ’SIRENE’ PÅ SLAGELSE TEATER ONSDAG 28. OKTOBER 2020 KL. 19.30

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Slagelse Teater!

Alt er dog ikke som før corona. Vi følger sundhedsmyndighedernes krav og anbefalinger nøje, så vi kan passe på vores publikum og teatrets ansatte og frivillige.

Derfor er det meget vigtigt, at du læser denne mail til ende, da den har betydning for afviklingen af ’SIRENE’, som du har billet til.
________

OPTAKT
Det har tidligere været annonceret, at der ville blive afholdt en optakt i teatersalen kl. 17.30. Denne optakt er flyttet til kl. 19.30 i forbindelse med selve forestillingen.

Dette skyldes, at vi på denne måde undgår, at publikum skal ind og ud ad teatersalen flere gange, hvilket er uhensigtsmæssigt i disse tider med corona-virus.

________

Da vi startede billetsalg primo maj, var det med en forventning om, at vi til sæsonstart, ville kunne afvikle forestillingerne som tidligere med publikum på alle sæder. Desværre er dette ikke tilfældet.

Du vil få anvist en plads ved ankomst
For at vi kan overholde myndighedernes krav om afstand mellem publikum, er pladsreservationerne suspenderet, og du kan derfor ikke komme til at sidde på den plads, du har bestilt. Du kan også blive placeret i en anden billetkategori, end den du oprindelig har købt. Vi håber på din forståelse for dette, da denne fremgangsmåde er afgørende for, at vi kan gennemføre forestillingen.

Ankomsttidspunkt
For at undgå at alle publikummer ankommer til teatret samtidig, henstiller vi til, at du møder op på følgende tidspunkt:

Har du billet på række 1-10 skal vi bede dig ankomme kl. 18.45. 

Har du billet på række 11-20 eller på balkonen skal vi bede dig ankomme kl. 19.10.

Dørene til teatret åbnes kl. 18.45 (uanset vind og vejr), så der er ingen grund til at ankomme tidligere. Vi henstiller derfor til, at alle overholder de angivne ankomsttider for at undgå unødig lang kø udenfor teatret.

Varighed og pause
Introduktion og forestilling varer samlet set ca. 1 time og 15. min. Der er ingen pause.

Afgang fra teatret
Når forestillingen er slut, er det vigtigt, at du bliver siddende på din plads. Publikum vil herefter løbende blive ledt ud af salen, række efter række. Stående bifald og tilråb frarådes – klap i stedet gerne lidt højere…

Håndsprit og rengøring
Der vil være håndsprit ved alle indgange. Der vil blive gjort ekstra grundigt rent før alle forestillinger, og alle kontaktflader såsom dørhåndtag, armlæn etc. sprittes af løbende.

Mundbind
Da kravet om mundbind på teatret først træder i kraft fra torsdag 29. oktober, er det ikke et krav at bære mundbind til denne forestilling. Vi vil dog opfordre til, at du bærer mundbind – for din egen og andres sikkerhed. Mundbindet må tages af, når du sidder ned på din plads.

Garderoben:
Garderoben er lukket – overtøj kan medbringes i salen.

Teaterbaren:
Baren er åben fra kl. 18.45-19.30. Vi opfordrer alle til at holde afstand og vise hensyn, når baren benyttes.

Bespisning:
Har du bestilt bespisning i cafeen inden forestillingen, gennemføres dette som planlagt.

Lad os gøre det sammen…
Vi håber på jeres forståelse og tålmodighed i forbindelse med afviklingen af forestillingen. Vi vil gøre alt for at få tingene til at glide, men vi håber ligeledes, at I som publikum vil arbejde sammen med os, så vi alle får en god oplevelse i teatret.

Husk – hold afstand og vis hensyn. Og bliv hjemme, hvis du føler dig syg. Tak.

Husk, at give/sende denne information videre, hvis du har købt billetter til andre end dig selv!

På glædeligt gensyn i teatret!

Med venlig hilsen
Vestsjællands Teaterkreds

info@teaterkreds.dk
Tlf. 5852 5640

BILLETKATEGORI
A
B
C
Medlem
190,-
160,-
130,-
Løssalg
250,-
220,-
190,-
Under 25
125,-
110,-
95,-
KLIK OG SE SALSPLAN

DEL MED EN VEN

HENT
SÆSONPROGRAM
2020-2021

VTK_Sæsonkatalog_2020_2021_40sider_20x20cm_forside

TAK TIL VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Køb billet
0