6.
marts
2022 kl. 15.00

Teaterkoncert

Sigurds Danmarkshistorie

MEDVIRKENDE

Sigurd Barrett, Sandra Bothmann, Adam Rohweder, Mikkel Riber, Eddie Jarl, Eskild Dohn m.fl.

Iscenesættelse Louise Schouw

TEATERKONCERT FOR HELE FAMILIEN

Hvad kan vi bruge historien til, og hvordan kan vi dele den med hinanden?

Sigurd Barrett leder børnene gennem danmarkshistoriens højdepunkter i en forrygende koncert fyldt med myter, fortællinger, historiske fakta – og ikke mindst masser af musik.

Sigurd Barretts fantastiske bestsellerbog ‘Sigurd fortæller Danmarkshistorie’ fra 2016 har solgt mere end 70.000 eksemplarer. Nu genopsættes den populære teaterkoncert, som havde premiere på Det Kgl. Teater i 2018.

Sofies far har opfundet en maskine, der kan rejse i tiden. Ved en fejl bliver hun hvirvlet tilbage til Danmarkshistoriens begyndelse. Hun oplever istiden og stenalderfolket, hun møder Egtvedpigen, Grauballemanden, vikingerne og munkene. I guldalderen møder hun både H.C. Andersen og Grundtvig. Efter 1864 møder hun sine forfædre, og hun finder dermed begyndelsen på sin egen eventyrlige historie. Hele tiden bygger dramaet på, om Sofie og hendes far kan genforenes.

Forestillingen slutter med det åbne spørgsmål til publikum: Hvad kan vi bruge historien til, og hvordan kan vi dele den med hinanden på tværs af generationerne?

For alle mellem 5 og 100 år – børn, forældre og bedsteforældre.

 

Forestillingen varer 2 x 50 min. plus 20. min. pause.

BILLETKATEGORI
A
B
C
Medlem
240,-
210,-
180,-
Løssalg
300,-
270,-
240,-
Under 25
150,-
135,-
120,-
KLIK OG SE SALSPLAN

DEL MED EN VEN

TAK TIL VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Køb billet
0