AFLYST

Familieforestilling/Musikdramatik

Sigurd fortæller om de græske guder

MEDVIRKENDE

Sigurd Barrett, Farshad Kholghi, Anne Suppli, Eskild Dohn og Mikkel Riber

Producent Sigurd Barrett

Pga. den fortsatte nedlukning på kulturområdet er vi desværre nødt til at AFLYSE ‘Sigurd fortæller om de græske guder’. Alle med billet til forestillingen vil modtage information på mail.

___________________________

Kære publikum

’Sigurd fortæller om de græske guder’ 10. april 2021 er desværre AFLYST.

Vi følger naturligvis myndighedernes udmeldinger nøje, og grundet den seneste forlængelse af nedlukningen af teatre til og med 5. maj 2021, er vi desværre nødt til at AFLYSE forestillingen ’Sigurd fortæller om de græske guder’.

Vi har været i dialog med producenten om en evt. erstatningsdato, men det har desværre ikke været muligt. Vi kan dog i samme forbindelse fortælle, at vi arbejder på at få ’Sigurds Danmarkshistorie’ til Slagelse i næste sæson – så det kan vi glæde os til!

Billetter refunderes
Alle, der har købt billet til den aflyste forestilling, vil få deres billet refunderet.

Da vi pt. har meget travlt, og det samme er gældende for vores billetudbyder Billetten, kan der forventes længere ekspeditionstid end normalt. Dette håber vi, at alle har forståelse for.

Billetter købt online via vores hjemmeside:
Alle, der har købt og betalt deres billet online via vores hjemmeside, vil automatisk få pengene tilbageført til det betalingskort, de er købt med, og skal derfor intet foretage sig.

Billetter købt via Teaterkontoret:
Alle, der har købt billet via Teaterkontoret, bedes sende deres kontaktoplysninger, ordrenr. samt reg. og kontonr. til info@teaterkreds.dk, så vil beløbet blive tilbageført til jeres konto.

Har du billet til andre forestillinger hos Vestsjællands Teaterkreds i april måned, vil du snarest modtage information på mail vedr. disse også.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på teatret igen!

 

Med venlig hilsen

Vestsjællands Teaterkreds

____________________________________

 

Anbefales fra 5 år

Succesen fra Østre Gasværk – set af mere end 11.000. Nu kommer den til Slagelse!

Var I vilde med ’Sigurds Danmarkshistorie’? Så må I snyde jer selv for denne fantastiske efterfølger.

Holdet bag succesen ’Sigurds Danmarkshistorie’ står klar med en ny familieforestilling til foråret 2021: ’Sigurd fortæller om de græske guder’.

Med musikere, dansere og skuespillere tager Sigurd børn, voksne og bedsteforældre på en eventyrlig rejse gennem de græske guders eventyrlige univers, og vi møder både Zeus, Odysseus, heksen Kirke, Mor Jord, Far Himmel, Poseidon – og ikke mindst Gud for Bøvl.

’Sigurds skønne og entusiastiske energi gør ham ideel til værtsrollen!, skrev Jyllands-Posten om denne forestilling, som høstede stående applaus 24 gange på Østre Gasværk Teater.

Anbefales fra 5 år.

 

Sigurd skriver autografer efter forestillingen.

 

Andre anmeldelser:

’Forestillingen emmer af en enorm energi og livsglæde, hvilket gør at man ikke kan lade være med at blive revet med af forestillingen!’

* * * * * Scenekanten

 

’Sigurd leverer de normalt lidt kringlede fortællinger i øjenhøjde med børnene, tilsat lidt fantasi og en god portion gakket humor, hvilket går rent ind hos ungerne!’

* * * * Børn i byen

 

’Fængslende musik … et fantastisk stykke arbejde! Sigurd Barrett har børnene i sin hule hånd!’

… Den 4. væg

Billetpriser
Særpris i hele salen
150,-
Familiebillet (4 personer)
500,-
Ekstra barn
100,-
KLIK OG SE SALSPLAN

DEL MED EN VEN

HENT
SÆSONPROGRAM
2020-2021

VTK_Sæsonkatalog_2020_2021_40sider_20x20cm_forside

TAK TIL VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Køb billet
0