AFLYST

Dans

PUNK
- A REBEL NEVER DIES

MEDVIRKENDE

Seks internationale dansere fra Black Box Dance Company

Producent Black Box

Pga. nedlukningen af indendørs kulturliv i Danmark til og med 5. april er vi desværre nødt til at aflyse PUNK. Alle med billet til forestillingen får tilsendt info på mail.

 

_______________

Kære publikum

Forestillingen ’PUNK’ er desværre AFLYST!

Vi følger naturligvis myndighedernes udmeldinger nøje, og grundet den seneste forlængelse af nedlukningen af indendørs kultur til og med 5. april 2021, er vi desværre nødt til at AFLYSE forestillingen ’PUNK’.

Alle, der har købt billet til den aflyste forestilling, vil få deres billetter refunderet. Da vi pt. har meget travlt, og det samme er gældende for vores billetudbyder Billetten, kan der forventes længere ekspeditionstid end normalt. Dette håber vi, alle har forståelse for.

Er billetten din ’gratis-billet’ (medlemsfordel), skal du intet foretage dig. Vi har desværre ikke mulighed for at tilbyde dig en anden forestilling pga. de mange aflysninger i denne meget turbulente teatersæson. Håber på din forståelse for dette.

Billetter købt online via vores hjemmeside:
Alle, der har købt deres billetter online via vores hjemmeside, vil automatisk på pengene tilbageført til det betalingskort, de er købt med, og skal derfor intet foretage sig.

Billetter købt via Teaterkontoret:
Alle, der har købt billet via Teaterkontoret, bedes sende deres kontaktoplysninger, ordrenr. samt reg. og kontonr. til info@teaterkreds.dk, så vil beløbet blive tilbageført til jeres konto.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i teatret igen en anden gang!

 

Med venlig hilsen

Vestsjællands Teaterkreds

_______________

 

Optakt i teatersalen kl. 17.30

 

Oprøret er her – og forbliver her!

De Gule Veste, Hong Kong Riots, Greta Thunberg, Extinction Rebellion, Pussy Riot – oprøret lever i bedste velgående.

PUNK – A REBEL NEVER DIES er et forsøg på at bruge dansen til en nutidig dialog med publikum om ’oprør’ og ’opgør’. Ikke et bestemt oprør eller en tidligere konflikt, men menneskelige og samfundsmæssige mekanismer
og energier, der karakteriserer et oprør.

Black Box Dance Company vil med afsæt i 80´ernes punkbevægelse perspektivere 1980´ernes oprør til anno 2021. Til musik af bl.a. The Clash, Sex Pistols og Dead Kennedy – kombineret med digte af Michael Strunge.

’Forestillingen er udvalgt til Garantiordningen for Voksenteater af Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst’

BILLETKATEGORI
A
B
C
Medlem
190,-
160,-
130,-
Løssalg
250,-
220,-
190,-
Under 25
125,-
110,-
95,-
KLIK OG SE SALSPLAN

DEL MED EN VEN

HENT
SÆSONPROGRAM
2020-2021

VTK_Sæsonkatalog_2020_2021_40sider_20x20cm_forside

TAK TIL VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Køb billet
0