15.
oktober
2020 kl. 15.00

Familieforestilling

Pippis store fødselsdagsshow

MEDVIRKENDE

Katrine Bille + festligt liveband

Katrine Bille fra DR Ramasjang + festligt liveband hylder Pippi Langstrømpe

I efterårsferien – for børn, forældre og bedsteforældre!

 

PIPPIs FØDSELSDAG – en koncert med Katrine Bille Band

Alle børn kender og elsker verdens stærkeste pige: Pippi Langstrømpe!

Og i anledning af Pippis 75-års fødselsdag leger Katrine Bille Pippi, og du kan være med til at finde din indre tingfinder, spilopmager og festabe frem – kom og vær med til et brag af en Pippi-fødselsdagsfest!

Når Katrine tager rundt i Danmark for at holde fødselsdag for Pippi, kommer publikum til at opleve hele det velkendte og elskede Pippi-univers. Katrine og band spiller, synger, leger og fortæller.

Katrine Bille er en velkendt, rødhåret børne-heltinde fra DR Ramasjang. Katrine er kendt som vært på bl.a. ”Lille Nørd”, ”Luk op, Luk i” og ”Sommer i Ramasjang”. Med sit charmerende smil, sin dejlige stemme og altid gode humør går Katrine lige i hjertet på både børn og forældre.

Katrine Bille er selv kæmpe Pippi-fan og glæder sig til at fejre Pippis fødselsdag sammen med alle Danmarks børn og barnlige sjæle.

 

Varighed: 45 min.

 

INFORMATION VEDR. “PIPPIS STORE FØDSELSDAGSSHOW” PÅ SLAGELSE TEATER TORSDAG 15. OKTOBER 2020 KL. 15.00

Vi glæder os meget til at byde jer velkommen i Slagelse Teater til forestillingen ”Pippis store fødselsdagsshow”.

Alt er dog ikke som før tiden med corona. Vi følger sundhedsmyndighedernes krav og anbefalinger nøje, så vi kan passe på vores publikum og teatrets ansatte og frivillige.

Det er derfor vigtigt, at I læser denne information til ende, da den har betydning for afviklingen af forestillingen.

______

Da vi startede billetsalg primo maj, var det med en forventning om, at vi til sæsonstart midt i september, kunne afvikle forestillingerne som tidligere med publikum på alle sæder. Desværre er dette ikke tilfældet.

I vil få anvist en plads ved ankomst
For at vi kan overholde myndighedernes krav om afstand mellem publikum, er pladsreservationerne derfor suspenderet. I vil få anvist en plads ved ankomst, og I vil derfor ikke komme til at sidde på de pladser, I har bestilt. Vi håber på jeres forståelse for dette, da denne fremgangsmåde er afgørende for, at vi kan gennemføre forestillingen.

Ankomsttidspunkt
Vi åbner dørene kl. 14.00. Vi henstiller til, at I møder op i god tid, og senest kl. 14.30, da vi skal have tid til at placere alle i salen.

Varighed og pause
Forestillingens varighed er ca. 45 min. Der er ikke pause i forestillingen.

Afgang fra teatret
Når forestillingen er slut, bedes I blive siddende på jeres pladser. Alle vil herefter løbende blive ledt ud af salen, række efter række. Stående bifald og tilråb frarådes – klap i stedet gerne lidt højere…!

Håndsprit og rengøring
Der vil være opstillet håndsprit ved alle indgange, som bedes benyttet ved ankomst. Der vil ligeledes blive gjort ekstra grundigt rent før forestillingen, og alle kontaktflader såsom dørhåndtag, armlæn etc. sprittes af løbende.

Mundbind
Det er ikke et krav at bære mundbind, men hvis I føler jer bedst tilpas med mundbind, er I meget velkomne til at have det på, når I går i teatret.

Garderoben
Garderoben er lukket – overtøj kan medbringes i salen.

Teaterbaren
Baren holder åbent inden forestillingen fra kl. 14.00-15.00. Vi opfordrer alle til at holde afstand og vise hensyn, når baren benyttes.

Lad os gøre det sammen…
Vi vil gøre alt for at få tingene til at glide, og vi håber, at I som publikum vil have tålmodighed og tage hensyn i forbindelse med både ankomst og afgang fra teatret, så vi alle får en god og tryg oplevelse.

Husk – hold afstand og vis hensyn. Og bliv hjemme, hvis I føler jer syge. Tak.

På glædeligt gensyn i teatret!

Med venlig hilsen
Vestsjællands Teaterkreds

info@teaterkreds.dk
Tlf. 5852 5640

www.teaterkreds.dk

 

NB! Husk, at give denne information videre, hvis du har købt billetter til andre end dig selv, tak.

Billetpriser
Særpris i hele salen
150,-
Familiebillet (4 personer)
500,-
Ekstra barn
100,-
KLIK OG SE SALSPLAN

DEL MED EN VEN

HENT
SÆSONPROGRAM
2020-2021

VTK_Sæsonkatalog_2020_2021_40sider_20x20cm_forside

TAK TIL VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Køb billet
0