28.
september
2019 kl. 15.00

Familieforestilling

Palle Pirat

MEDVIRKENDE

Lisbet Frisenette og Nils Harbo

BEMÆRK:

Vi har været i dialog med folkene bag Palle Pirat, og vi har i fællesskab besluttet at flytte forestillingen fra det store Slagelse Teater til Det lille Teater. Det lille Teater ligger lige ved siden af Slagelse Teater, så du parkerer samme sted. Nemlig på parkeringspladsen med indkørsel fra Oehlenschlægergade.

Årsagen til flytningen er, at vi sammen med Palle Pirat er kommet frem til, at både børn og voksne vil få en bedre oplevelse i Det lille Teater. Oplevelsen bliver mere intim, da rummet er mindre, og de optrædende og publikum derfor er tættere på hinanden. Dialogen og samspillet mellem børn og de optrædende er altafgørende i forestillingen, og vi er derfor sikre på, at alle vil få en fantastisk oplevelse.

 

Danmarks populære pirater i et nyt morsomt og musikalsk børneshow for hele familien.

Oplev Lisbet Syngesild og Benni Rabalder i showet ‘Skæg og Skumsprøjt’.

Den tidligere cirkusdirektør Benni Rabalder er nu blevet pirat for at finde guldskatte og leve det frie piratliv på de syv have. Benni elsker larm og høj musik og har opfundet en musikmaskine. Og piratpigen Lisbet Syngesild med verdens smukkeste sangstemme kan synge til.

I det nye show ‘Skæg og Skumsprøjt’ har Benni Rabalder fået piratstress. Der er nemlig meget at se til som piratkaptajn, når man ikke har prøvet det før.
Ikke mindst skal der holdes styr på besætningen, alle guldskattene og den medbragte proviant.

Skal der betales told af fundne skatte? Og hvad med hvidvaskning af besætningens tøj? Og må en pirat bruge GPS til at finde en skat?

Benni grubler, lader skægget gro og må på Mindfullness-kursus for pirater. Men heldigvis virker sang og musik også beroligende.

Palle Pirat er et af Danmarks mest populære familieshows, og når Palle Pirat optræder, er der noget at hente med hjem for både far, mor, bedstemor og børnebørn.

Lisbet Syngesild (Lisbet Frisenette) er i den i den vokale front, mens Benni Rabalder (Nils Harbo) står for den musikalske backing på diverse instrumenter.

Varighed: 50 min. uden pause

Billetpris
150,-
KLIK OG SE SALSPLAN

DEL MED EN VEN

HENT
SÆSONPROGRAM
2019-2020

Programforside

TAK TIL VORES SAMARBEJDSPARTNERE

0