11.
februar
2022 kl. 19.30

Ny dansk musik-dramatik

Oh Happy Day

MEDVIRKENDE

Marie Mondrup, Troels Malling, Ulla Vejby, Tom Jensen, Christopher Læssø, Signe Kærup Dahl, Mathias Sprogøe Fletting, Kristian Boland, Jacob Moth-Poulsen, Jesper Riefensthal , Kristine Yde.
Kapelmester: Niels Søren Hansen. Musikalsk arrangement og medvirkende musikere: Niels Søren Hansen, Tom Bilde, Jonas Munck Hansen.

Producent Folketeatret

Teaterversion af filmen fra 2004 – i forestillingen optræder også et lokalt gospelkor

Kærlighed, komedie og sang væves sammen på skønneste vis i denne teaterversion efter filmen Oh Happy Day af Hella Joof, Lotte Andersen og Jannik Johansen fra 2004.

Oh Happy Day er en varm og humoristisk fortælling om sang, som forløser og om en grå hverdag, der får kulør, da gospelsangen holder sit indtog i den stillestående landsby. Især ruskes der godt og grundigt op i Hannah, som står midt i livet og længes efter noget mere end samværet med revisormanden Carsten. Hun og veninden Grethe synger i det lille, lokale kirkekor sammen med præstekonen Kirsten, søde Lasse, kiksede Krüger og Preben, der ledsager på orglet, når han da ikke fortæller om sine børnebørn. Samværet og sandkagen er vigtigere end sangen. Men da Hannah og Grethe oplever en koncert med et stort, berømt gospelkor, vækkes kvindernes lyst til selv at synge gospel. Ved skæbnens tilsnigelse er Hannah skyld i en trafikulykke, der sender gospelkorets karismatiske leder, Jackson, på hospitalet. Her opsøges han af den brødebetyngede Hannah og den foretagsomme Grethe, der beder ham hjælpe med at sætte fut i deres lille kirkekor. Det er dog ikke kun korets lyst til sang, der sættes i gang ved Jacksons hjælp.

Glæd jer til at opleve Marie Mondrup og Ulla Vejby som veninderne Hannah og Grethe samt Christopher Læssø som Jackson, der – selvom han i denne teaterudgave ikke er fra USA, men fra Nørrebro – er så friskt et pust i landsbyens andedam, at han vækker både gejst og gnidninger blandt den lille korgruppe og deres familier.

I Folketeatrets teaterversion af Oh Happy Day medvirker et stort hold af både velsyngende og morsomme skuespillere, som til slut flankeres af et vaskeægte, lokalt gospelkor.

Oh Happy Day – det bliver en god dag, når vi ses til fælles glæde og sang, der løfter sig mod himlen.

 

Varighed: Ca. 2 timer og 20 min. inkl. pause

BILLETKATEGORI
A
B
C
Medlem
290,-
260,-
230,-
Løssalg
350,-
320,-
290,-
Under 25
175,-
160,-
145,-
KLIK OG SE SALSPLAN

DEL MED EN VEN

TAK TIL VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Køb billet
0