29.
oktober

2020 kl. 19.30  AFLYST

Musikkomedie

O Sole Mio
- en forestilling uden ord

MEDVIRKENDE

Raffaello Tullo, Renato Ciardo, Nicolo Pantaleo, Vittorio Bruno, Francesco Pagliarulo

Producent Rimbamband
Iscenesættelse Paolo Nani

Kære publikum til ’O Sole Mio’

Det er med stor beklagelse, at vi må meddele, at forestillingen ’O Sole Mio’ torsdag 29. oktober 2020 kl. 19.30 desværre er AFLYST.

Aflysningen skyldes corona-situationen i Italien, hvor en af de optrædende pt. er i karantæne. Truppen har derfor ikke mulighed for at rejse til Danmark pt.

Refundering/ombytning
Du bedes sende dine kontaktoplysninger og ordrenr. samt reg. og kontonr. til teaterkontoret, som vil sørge for, at du får refunderet dine penge. Ønsker du at bytte billetterne til en anden forestilling, er du selvfølgelig også meget velkommen til det.

Gratis-billetter
Forestillingen ’O Sole Mio’ har være udbudt som en af gratis-forestillingerne til medlemmer i denne sæson. Har du valgt ’O Sole Mio’ som din gratis-forestilling, bedes du ligeledes sende en mail til teaterkontoret, hvor du bedes oplyse, om du ønsker billetter til en af de andre udbudte gratis-forestillinger i stedet. 

Husk, at give/sende denne information videre, hvis du har købt billetter til andre end dig selv!

På forhånd tak for din forståelse. 

Med venlig hilsen
Vestsjællands Teaterkreds
info@teaterkreds.dk
Tlf. 5852 5640
_____________________________________

En musikomisk tour de force

Rimbamband er et af de mest elskede musikteaterensembler i Italien kendt for deres fantasifulde opsætninger, spillestil og ikke mindst festlige sceniske udtryk og forførende karisma.

O Sole Mio er Paolo Nani Teaters og Rimbambands seneste internationale co-produktion – en oplivende komedie om triumf, fiaskoer, virtuositet og opfindsomhed. Historien leveres med ynde og klogskab via Rimbambands multifacetterede og originale teatralske formsprog, der i Paolo Nanis iscenesættelse bliver både underholdende, fordybende og involverende på én og samme tid.

Forestillingen handler om den velkendte situation, at havne i den forkerte kontekst. Den fortæller historien om et band af amatørmusikere, som ved en fejltagelse får mulighed for at optræde på en vigtig udenlandsk scene.

Takket være de medvirkendes humoristiske, udtryksfulde kropssprog og deres højt udviklede musikalitet, underholder og forbløffer de publikum, der samtidig får serveret en perlerække af velkendte numre fra den internationale musikskat gennem tiderne.

 

Varighed: Ca. 1 time og 10 min. Der er ikke pause i forestillingen.

BILLETKATEGORI
A
B
C
Medlem
190,-
160,-
130,-
Løssalg
250,-
220,-
190,-
Under 25
125,-
110,-
95,-
KLIK OG SE SALSPLAN

DEL MED EN VEN

HENT
SÆSONPROGRAM
2020-2021

VTK_Sæsonkatalog_2020_2021_40sider_20x20cm_forside

TAK TIL VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Køb billet
0