29.
oktober
2020 kl. 19.30

Musikkomedie

O Sole Mio
- en forestilling uden ord

MEDVIRKENDE

Raffaello Tullo, Renato Ciardo, Nicolo Pantaleo, Vittorio Bruno, Francesco Pagliarulo

Producent Rimbamband
Iscenesættelse Paolo Nani

En musikomisk tour de force

Rimbamband er et af de mest elskede musikteaterensembler i Italien kendt for deres fantasifulde opsætninger, spillestil og ikke mindst festlige sceniske udtryk og forførende karisma.

O Sole Mio er Paolo Nani Teaters og Rimbambands seneste internationale co-produktion – en oplivende komedie om triumf, fiaskoer, virtuositet og opfindsomhed. Historien leveres med ynde og klogskab via Rimbambands multifacetterede og originale teatralske formsprog, der i Paolo Nanis iscenesættelse bliver både underholdende, fordybende og involverende på én og samme tid.

Forestillingen handler om den velkendte situation, at havne i den forkerte kontekst. Den fortæller historien om et band af amatørmusikere, som ved en fejltagelse får mulighed for at optræde på en vigtig udenlandsk scene.

Takket være de medvirkendes humoristiske, udtryksfulde kropssprog og deres højt udviklede musikalitet, underholder og forbløffer de publikum, der samtidig får serveret en perlerække af velkendte numre fra den internationale musikskat gennem tiderne.

BILLETKATEGORI
A
B
C
Medlem
190,-
160,-
130,-
Løssalg
250,-
220,-
190,-
Under 25
125,-
110,-
95,-
KLIK OG SE SALSPLAN

DEL MED EN VEN

HENT
SÆSONPROGRAM
2020-2021

VTK_Sæsonkatalog_2020_2021_40sider_20x20cm_forside

TAK TIL VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Køb billet
0