AFLYST

Cabaret

Nothing ’bout Me
- en Sting-cabaret

MEDVIRKENDE

Jacob Morild og musikerne Morten Wedendahl og Nils Krøyer

Producent Café Liva

Pga. den fortsatte nedlukning på kulturområdet er vi desværre nødt til at AFLYSE Nothing ’bout Me. Alle med billet til forestillingen vil modtage information på mail. 

____________________________

Kære publikum

’Nothing ’bout Me – en Sting-cabaret’ 15. april 2021 er desværre AFLYST.

Vi følger naturligvis myndighedernes udmeldinger nøje, og grundet den seneste forlængelse af nedlukningen af teatre til og med 5. maj 2021, er vi desværre nødt til at AFLYSE forestillingen ’Nothing ’bout Me – en Sting-cabaret’.

Vi har været i dialog med producenten om en evt. erstatningsdato, men det har desværre ikke været muligt.

Billetter refunderes
Alle, der har købt billet til den aflyste forestilling, vil få deres billet refunderet.

Da vi pt. har meget travlt, og det samme er gældende for vores billetudbyder Billetten, kan der forventes længere ekspeditionstid end normalt. Dette håber vi, at alle har forståelse for.

Billetter købt online via vores hjemmeside:
Alle, der har købt og betalt deres billet online via vores hjemmeside, vil automatisk få pengene tilbageført til det betalingskort, de er købt med, og skal derfor intet foretage sig.

Billetter købt via Teaterkontoret:
Alle, der har købt billet via Teaterkontoret, bedes sende deres kontaktoplysninger, ordrenr. samt reg. og kontonr. til info@teaterkreds.dk, så vil beløbet blive tilbageført til jeres konto.

’Gratis-billet’
Har du modtaget din billet gratis som en del af vores medlemsfordele, skal du intet foretage dig.

Vi har desværre ikke mulighed for at tilbyde dig en erstatningsforestilling. Vi beklager, men som denne teatersæson har udviklet sig med utallige aflysninger, er det desværre ikke muligt at efterkomme. Vi håber, du har forståelse for dette i denne ekstraordinære situation.

Har du billet til andre forestillinger hos Vestsjællands Teaterkreds i april måned, vil du snarest modtage information på mail vedr. disse også.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på teatret igen!

 

Med venlig hilsen

Vestsjællands Teaterkreds

_______________________________________

 

Med udgangspunkt i Stings sangskat gennem de sidste 40 år fortælles et utal af historier om kærlighed

Kærligheden er altoverskyggende og har uendelige afskygninger, men uanset hvor tætte man bliver, og hvor længe og/eller intenst man er sammen, ved man aldrig helt præcist, hvad der foregår i éns bedre halvdels indre.

Dette gør sig gældende i alle kærlighedsforhold fra dét, hvor beslægtede sjæle smelter sammen, til dét hvor modsætninger mødes – om det være sig fra den første stormende forelskelse til det par, der har haft en menneskealder sammen. Derfor er kærligheden, midt i al lyksaligheden, også en kamp med ufattelig mange nederlag.

Med udgangspunkt i komponisten, tekstforfatteren og musikeren Stings sangskat gennem de sidste 40 år, fortælles et utal af historier om kærlighed – kærlighed ikke bare til den eneste ene, men også til de små ting; til familien; til sig selv; til livet – ja, kort sagt til alt. Og med den indbyggede skyggeside, som hadet pludselig kan manifestere sig som.

Bag cabaretten står makkerparret Jacob Morild og Morten Wedendahl, som også stod bag succeserne ‘Love Me Do – en Beatles-cabaret’ og ‘Måske Ku Vi – en Sebastian-cabaret’.

BILLETKATEGORI
A
B
C
Medlem
190,-
160,-
130,-
Løssalg
250,-
220,-
190,-
Under 25
125,-
110,-
95,-
KLIK OG SE SALSPLAN

DEL MED EN VEN

HENT
SÆSONPROGRAM
2020-2021

VTK_Sæsonkatalog_2020_2021_40sider_20x20cm_forside

TAK TIL VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Køb billet
0