10.
december
2021 kl. 19.30

Ballet

Nøddeknækkeren

MEDVIRKENDE

Gruppe af internationale dansere

Producent Schaufuss Balletten

Dobbelt prisbelønnet klassiker og juleforestilling for hele familien

Efter fem år vender Peter Schaufuss igen tilbage til de danske scener med forestillingen Nøddeknækkeren.

Gennem 19 år fra 1997 til 2016 samlede Peter Schaufuss et stort publikum til sine forestillinger i hele Danmark. Siden har han koncentreret sig om at opbygge et dansemiljø i den skotske hovedstad Edinburgh. Her ejer og driver han i dag tre teatre og en balletskole.

Nu vender Peter Schaufuss tilbage til Danmark med en forestilling. Det sker i december 2021, hvor juleballetten Nøddeknækkeren præsenteres rundt om i Danmark.

Nøddeknækkeren var en af de første forestillinger, som Peter Schaufuss Balletten opførte. Den havde premiere i 1997 i Musikhuset Aarhus. Senere har den været vist i en ny opsætning i Danmark i 2016.

Peter Schaufuss har i mellemtiden også præsenteret en række forestillinger på store teatre i London, men han betragter stadig tiden med Peter Schaufuss Balletten i Danmark som et af højdepunkterne i sin karriere. Blandt andet fordi det lykkedes at nå ud til et stort publikum, som ellers ikke går til ballet.

Nøddeknækkeren, der baserer sig på den originale musik af Tjajkovskij og fortælling af E.T.A Hoffman, opføres af en gruppe internationale dansere. Peter Schaufuss tolker frit i den nye forestilling. Han lover en storslået opsætning med masser af magi, sne, skøjteløb og dansende snefnug.

Anbefales fra 5 år.

 

Forestillingen varer ca. 2 timer (inkl. 20 min. pause).

BILLETKATEGORI
A
B
C
Medlem
290,-
260,-
230,-
Løssalg
350,-
320,-
290,-
Under 25
175,-
160,-
145,-
KLIK OG SE SALSPLAN

DEL MED EN VEN

TAK TIL VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Køb billet
0