28.
januar
2022 kl. 19.30

Koncert

More Jacks koncert med trio

MEDVIRKENDE

Jesper Asholt, Jesper Lohmann, Keld Heick og Stig Rossen + trio

En hyldest til Danmarks første boyband: Four Jacks

Oplev More Jacks i en medrivende koncertversion, hvor de fire musikalske herrer præsenterer et bredt udvalg af de bedste sange fra deres succesrige teaterkoncerter.

Siden den danske sangkvartet Four Jacks i 2008 genopstod i skikkelse af Keld Heick, Jesper Asholt, Jesper Lohmann og Stig Rossen har de fire vakt begejstring hos både publikum og anmeldere med deres musikalske og underholdende teaterkoncerter.

Nu sætter de fire musikken i centrum og har samlet de bedste sange fra deres omfattende repertoire, som de her leverer i en humørfyldt koncert. De fire musikalske herrer akkompagneres af en velspillende trio, og det hele bindes sammen af små anekdoter, ligesom der naturligvis også vil være alle de sædvanlige drillerier, som uundgåeligt opstår, når de fire festlige fyre træder op på scenen sammen.

Med denne More Jacks koncert inviteres du til at synge med på udødelige klassikere som ‘Mandalay’, ‘O Marie, jeg vil hjem’ og ‘Bare man har det godt’, til at nyde harmonierne i de smukke vokalarrangementer og ikke mindst til at lade dig rive med og underholde af den smittende stemning, der kendetegner More Jacks.

De er hyggelige, humoristiske og bundmusikalske!

BILLETKATEGORI
A
B
C
Medlem
290,-
260,-
230,-
Løssalg
350,-
320,-
290,-
Under 25
175,-
160,-
145,-
KLIK OG SE SALSPLAN

DEL MED EN VEN

TAK TIL VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Køb billet
0