25.
januar
2022 kl. 19.30

Satire

Mænd i mindre doser

MEDVIRKENDE

Kristian Holm Joensen

Producent Louise Schouw Teater

Satire-show om ukuelige og elskelige mænd

Husker du Kristian Holm Joensen, der spillede Harpagon i Den Gerrige? Nu kommer han med sit helt eget satire-show om ukuelige og elskelige mænd.

Eva smider Adam ud af paradiset, fordi han ’ved et uheld’ har plejet omgang med en ged! Med sig får Adam en flyttekasse, som viser sig at indeholde en stor del af de mandetyper, han kan vælge at blive, eller skifte imellem at være.

Stykket er en tour de force i ukuelige og elskelige mænd, som til sidst gør, at Eva overgiver sig og beder Adam om igen at flytte tilbage til paradiset.

Undervejs i stykket møder man forsvars-, undvigelses-, flugt- og overlevelsesinstruktøren, gom- men uden brud, elskeren, der ikke er en ordentlig mand, manden, der har mistet sin bedste ven, den enlige testosteronbombe-mand, den nybagte far, manden med de lange nosser og mange flere.

’Mænd i mindre doser’ er historien om, at kvinden kan smide manden ud af paradiset, men ikke uden at der kommer til at mangle noget, nemlig en at holde af, holde ud og holde om.

Hvor klodset, komisk og kærligheds hungrende manden end er, så er han værd at samle på!

’Mænd i mindre doser’ er en forestilling med skæve figurer – med store hjerter og til tider noget mindre hjerner! Det er satirisk, sjovt og af og til rørende.

 

Forestillingen varer ca. 1 time og 10 min. Der er ikke pause i forestillingen.

BILLETKATEGORI
A
B
C
Medlem
190,-
160,-
130,-
Løssalg
250,-
220,-
190,-
Under 25
125,-
110,-
95,-
KLIK OG SE SALSPLAN

DEL MED EN VEN

TAK TIL VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Køb billet
0