24.
september
2020 kl. 19.30

Cabaret

Livet er en gaade
- løsningen staar paa bagsiden

MEDVIRKENDE

Hans Dueholm og Allan Dahl Hansen (musikalsk ledelse)

Producent Figaros
Instruktion/manuskript Hans Dueholm

Cabaret om og en hyldest til tegneren, humoristen, maleren og mennesket Storm P.

’Når a jæ nu rejser mig og ta’r ordet, så er det ikke fordi at jæ ta’r ordet, men så er det fordi a’ jæ ta’r ordet’.
Storm P. – Sangforeningen Morgenrøden

I cabaretten, en form som lå Storm P.s hjerte nær, fortæller sanger og skuespiller Hans Dueholm og pianisten Allan Dahl Hansen historien om vores store humorist, satiriker, tegner, variete-kunstner og maler Robert Storm Petersen.

Storm P.s sidste ufærdige maleri hedder meget passende ‘Klovnens begravelse’ og viser et muntert begravelsesoptog af cirkusfolk, gøglere og klovne, i selskab med en person meget lig Storm P. selv.

Det muntre møder det sørgmodige, og billedet giver et fint indblik i, hvem personen Storm P. var, og er en del af forklaringen på, hvorfor han er så uopslidelig.

Storm P.s hyggelige arbejdsværelse på Asgårdsvej 17 på Frederiksberg danner rammen om forestillingen, og her møder vi en lang række af hans figurer, som ’træder ud’ af tegningerne og sammen med Storm P’s monologer og musik fra tiden leder de os igennem tegnerens liv.

 

Varighed: 1 time og 50 min. inkl. 10 min. pause.

 

INFORMATION VEDR. ’LIVET ER EN GAADE’ (STORM P.) PÅ SLAGELSE TEATER TORSDAG 24. SEPTEMBER 2020

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen i Slagelse Teater til forestillingen ’Livet er en gaade – løsningen staar på bagsiden’ om Storm P.

Alt er dog ikke som før tiden med corona. Vi følger sundhedsmyndighedernes krav og anbefalinger nøje, så vi kan passe på vores publikum og teatrets ansatte og frivillige.

Det er derfor vigtigt, at du læser denne mail til ende, da den har betydning for afviklingen af forestillingen.

______

Da vi startede billetsalg primo maj, var det med en forventning om, at vi til sæsonstart midt i september, kunne afvikle forestillingerne som tidligere med publikum på alle sæder. Desværre er dette ikke tilfældet.

Du vil få anvist en plads ved ankomst
For at vi kan overholde myndighedernes krav om afstand mellem publikum, er pladsreservationerne derfor suspenderet. Du vil få anvist en plads ved ankomst, og du vil derfor ikke komme til at sidde præcis på den plads, du har bestilt. Vi håber på din forståelse for dette, da denne fremgangsmåde er afgørende for, at vi kan gennemføre forestillingen.

Ankomsttidspunkt
Vi åbner dørene en time før forestillingen kl. 18.30. Vi henstiller til, at du møder op i god tid, og senest kl. 19.00, da vi skal have tid til at placere alle i salen.

Varighed og pause
Forestillingens varighed er ca. 110 minutter inkl. en kort pause på 10 min., hvor publikum bliver siddende i salen. Har man behov for at benytte toilettet, er der mulighed for dette. Teaterbaren holder lukket i pausen.

Afgang fra teatret
Når forestillingen er slut, bliver publikum siddende. Alle vil herefter løbende blive ledt ud af salen, række efter række. Stående bifald og tilråb frarådes – klap i stedet gerne lidt højere…

Håndsprit og rengøring
Der vil være opstillet håndsprit ved alle indgange, som bedes benyttet ved ankomst. Der vil ligeledes blive gjort ekstra grundigt rent før forestillingen, og alle kontaktflader såsom dørhåndtag, armlæn etc. sprittes af løbende.

Mundbind
Det er ikke et krav at bære mundbind, men hvis du føler dig bedst tilpas med mundbind, er du meget velkommen til at have det på, når du går i teatret.

Garderoben
Garderoben er lukket – overtøj kan medbringes i salen.

Teaterbaren
Baren er åben fra kl. 18.30-19.30. Vi opfordrer alle til at holde afstand og vise hensyn, når baren benyttes.

Bespisning
Har du bestilt bespisning i teatrets café inden forestillingen, gennemføres dette som planlagt.

Lad os gøre det sammen…
Vi vil gøre alt for at få tingene til at glide, og vi håber, at du som publikum vil have tålmodighed og tage hensyn i forbindelse med både ankomst og afgang fra teatret, så vi alle får en god og tryg oplevelse.

Husk – hold afstand og vis hensyn. Og bliv hjemme, hvis du føler dig syg. Tak.

På glædeligt gensyn i teatret!

Med venlig hilsen
Vestsjællands Teaterkreds

info@teaterkreds.dk
Tlf. 5852 5640

www.teaterkreds.dk

BILLETKATEGORI
A
B
C
Medlem
190,-
160,-
130,-
Løssalg
250,-
220,-
190,-
Under 25
125,-
110,-
95,-
KLIK OG SE SALSPLAN

DEL MED EN VEN

HENT
SÆSONPROGRAM
2020-2021

VTK_Sæsonkatalog_2020_2021_40sider_20x20cm_forside

TAK TIL VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Køb billet
0