4.
december
2020 kl. 19.30

Koncert

Julekoncerten 2020

MEDVIRKENDE

Jesper Lundgaard, gæstesolist Jeanette Bonde, 4-mands orkester og kor

Traditionen tro gæster Jesper Lundgaard Slagelse Teater med Julekoncerten 2020. Årets gæstesolist er Jeanette Bonde.

Traditionen tro gæster musicalstjerne, musiker, sangskriver og entertainer, Jesper Lundgaard, Slagelse Teater med Julekoncerten 2020. Med sig på scenen har han sit erfarne 4-mandsjuleorkester og blændende kor ledet af den trofaste kapelmester, Edi Premate.

Hvert år inviterer Lundgaard en gæstesolist med på scenen, og i år får publikum glæde af den pragtfulde sangerinde Jeanette Bonde, der med sin smukke vokal tilfører oplevelsen et drys af gospel og pop. Sammen blænder de op for en magisk, musikalsk oplevelse krydret med minder og anekdoter fra Jespers eget liv.

Selvom Julekoncerten er en tilbagevendende begivenhed, og hovedpersonen er lige så dygtig og storladen, som han plejer at være, så er posen blevet rystet en anelse i tyvetyve-udgaven. Der er nemlig skruet op for den lækre, jazzede lyd, som dukkede op i 1920’erne, og som især dominerer i juledagene. Vi taler selvfølgelig om genren crooner, der gennem tiden er blevet æret af en lang række af historiens største sangere, herunder Frank Sinatra, Tony Bennett, Dean Martin, Nat King Cole, Fred Astaire og Bing Crosby. Vor tids største crooner må unægtelig være canadiske Michael Bublé, hvis julealbum topper streaming-listerne år efter år. Så ingen jul uden crooner.

Iført bordeauxrød veloursmoking finder Jesper Lundgaard derfor sin indre Michael Bublé frem og indtager Slagelse Teater i allerbedste crooner-stil tilsat blæseinstrumenter og en god portion charme.

Glæd dig til en magisk december-aften med skønsang, nærvær og stemning fra øverste julehylde i selskab med alletiders Jesper Lundgaard – nu som crooner…

 

Varighed: 2 timer inkl. 10 min. pause

BILLETKATEGORI
A
B
C
Medlem
290,-
260,-
230,-
Løssalg
350,-
320,-
290,-
KLIK OG SE SALSPLAN

DEL MED EN VEN

HENT
SÆSONPROGRAM
2020-2021

VTK_Sæsonkatalog_2020_2021_40sider_20x20cm_forside

TAK TIL VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Køb billet
0