29.
januar
2020 kl. 19.30

Drama

J O B – et enkelt menneske

MEDVIRKENDE

Ina-Miriam Rosenbaum, Henrik Goldschmidt og Anders Singh Vesterdahl

Producent Off Off/Production v/Ina-Miriam Rosenbaum

Vinder af bedste kvindelige hovedrolle ved ’Årets Reumert 2018’

En musikdramatisk forestilling baseret på den Østrig-Ungarske forfatter Joseph Roth roman af samme navn fra 1930.

I en blanding af storytelling, musik og dramatisering, spiller Ina-Miriam Rosenbaum samtlige roller i det store persongalleri, der befolker denne fortælling. Hun modtog i juni 2018 ÅRETS REUMERT for bedste kvindelige hovedrolle for denne skuespilpræstation.

Roths roman regnes for en hjørnesten i emigrantlitteraturen og fortæller om rejsen fra den gamle verden til den ny verden.

Mendel Singer, den fattige jødiske lærer forlader Rusland for at bosætte sig på Manhattan New York.

I omplantningen mister han alt – selv sin tro. Som J O B i det gamle testamente raser han mod Gud der ikke viser barmhjertighed. Og ligesom J O B oplever han et mirakel.

I et musikalsk univers skabt af Henrik Goldschmidt, solooboist ved Det Kgl. Kapel og skaber af The Middle East Peace Orchestra og accordion virtuosen Anders Singh Vesterdahl, der begge medvirker på scenen, fortælles denne historie med humor, indlevelse, smerte og fryd. Den rammer lige ned i det allermest presserende dilemma vi står overfor i vores verden nu; hvordan håndterer det enkelte menneske mødet med en nyt sprog, en ny kultur, en ny verden.

 

Udtalelse fra publikum: ’Dette er en af de mest medrivende forestillinger, jeg længe har set. I halvanden time i går aftes var jeg uden for tid og rum, mens jeg overgav mig til grin, gråd og et hav af tanker og refleksioner.’

Varighed: 1 time og 25 minutter uden pause

BILLETKATEGORI
A
B
C
Medlem
190,-
160,-
130,-
Løssalg
250,-
220,-
190,-
Under 25
125,-
110,-
95,-
KLIK OG SE SALSPLAN

DEL MED EN VEN

HENT
SÆSONPROGRAM
2019-2020

Programforside

TAK TIL VORES SAMARBEJDSPARTNERE

0