10.
februar
2022 kl. 19.30

Ny dansk dramatik

I støvet fra regnen

MEDVIRKENDE

Paw Henriksen og Martin Hestbæk

Producent Teater V

Krigen der aldrig slutter

Et drama om krig, sår og broderskab

Hvordan lever man videre efter at have været i krig, og kan man overhovedet vende tilbage til en hverdag efter at have mærket krigens rædsler?

To soldaterkammerater mødes på et værtshus til et spil billard. De har ikke set hinanden i flere år, så hvorfor pludselig nu? Gamle traumer, uforløste konflikter og rå vold hænger i luften. For selvom krigen er slut, betyder det langt fra, at de er færdige med at kæmpe. Eller at gamle sår er helet.

Oplev Paw Henriksen og Martin Hestbæk i et anmelderrost og stadigt aktuelt drama om krigens konsekvenser og de menneskeskæbner, der opstår i kølvandet på store politiske beslutninger.

 

I støvet fra regnen blev i 2018 belønnet med en Talent Reumert til Magnus Iuel Berg for sit manuskript.

 

Varighed: 75 minutter (der er ikke pause i forestillingen)

 

* * * * * *
“Ualmindeligt råt. Man forlader teatret med både hjertebanken og en tåre i øjenkrogen. Men det er sjældent oplevet bedre. Det er et must-see!”

Morten Buckhøj

 

* * * * * *
“En vigtig kommentar til og påmindelse om, hvilket ansvar et land har for at tage vare på sine udsendte, når de vender hjem efter udstået militærtjeneste”

Kulturtid

 

Forestillingen er udvalgt til Garantiordningen for Voksenteater af Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst.

BILLETKATEGORI
A
B
C
Medlem
190,-
160,-
130,-
Løssalg
250,-
220,-
190,-
Under 25
125,-
110,-
95,-
KLIK OG SE SALSPLAN

DEL MED EN VEN

TAK TIL VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Køb billet
0