NY DATO 20. april 2021 kl. 19.30

Operette

Hjerter i valsetakt
- en operette om dagen er den bedste medicin

MEDVIRKENDE

Young Artists Ensemble, Thomas Peter Koppel & Carol Conrad

Producent OperetteKompagniet

Pga. nedlukningen af Danmark – foreløbig til og med 7. februar – er vi nødt til at flytte Hjerter i Valsetakt. Alle med billet til forestillingen har modtaget en mail med yderligere info.

 

_______________

Hjerter i Valsetakt flyttes til tirsdag 20. april 2021 kl. 19.30

Kære publikum

Vi følger naturligvis myndighedernes udmeldinger nøje, og grundet den seneste forlængelse af de gældende restriktioner til og med 7. februar er vi desværre nødt til at flytte dine billetter til Hjerter i Valsetakt. Det er vi selvfølgelig kede af.

MEN, vi er samtidig glade for at kunne fortælle, at det er lykkedes os at få OperetteKompagniet til at komme og spille Hjerter i Valsetakt for os TIRSDAG 20. APRIL 2021 KL. 19.30 i stedet for.

Vi håber meget på, at du vil beholde dine billetter og bakke op om hele holdet og forestillingen; de glæder sig så meget til at stå på scenen igen og give dig en fantastisk oplevelse!

Du skal blot gemme og medbringe dine nuværende billetter den nye dato (du vil IKKE få tilsendt nye billetter).

Bemærk, at du vil få anvist en plads, når du ankommer til teatret. Du kan derfor ikke komme til at sidde præcis på det sæde, du har købt billet til. Du vil modtage en mail med yderligere info, når datoen nærmer sig.

Har du spørgsmål, eller er du forhindret i at deltage på den nye dato, er du meget velkommen til at kontakte Teaterkontoret.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på teatret igen!

Med venlig hilsen

Vestsjællands Teaterkreds

___________________

 

 

Efter sidste sæsons succes med ’Det’ lunt i nat’ kommer i denne sæson ‘Hjerter i Valsetakt’

Hjerter i Valsetakt er kort fortalt et orgie af hits, de smukkeste kostumer og rekvisitter, dansetrin en masse – alt i alt musik, sang og lystigt spil.

I takt med at forspillet fra Csárdásfyrstinden lægger sig som en dyne over Puzstaen, åbenbares i tæppeåbningen en seng med den trætte Operettediva. Hendes tidligere operettehelt er ved hendes side og synger om det gamle Wien, mens han aer hende blidt. Stuepigen sørger ligeså kærligt for sin frue, der dog nægter at tage sin dosis piller. Lystigere toner varsler de sædvanlige sysler med at få gjort Operettedivaen klar til forestilling. For som det hedder i vores verden: En operette om dagen er den bedste medicin!

Hun iføres én af sine skønne rober, håret bliver sat – og når fortæppet er trukket helt fra, tryllebinder vores Heltinde os som i fordums tid med Lehàrs uimodståelige Elsk mig på jord som i Himlen. Dette er Hjerter i Valsetakt – en egenproduktion skabt af OperetteKompagniet med musik af alle de store mestre og med en let-fordøjelig rød tråd, der har det hele: kærlighed, jalousi, en truende fiasko – og selvfølgelig en lykkelig slutning! En operetternes operette, så at sige …

Den unge Operettehelt dukker op og de næste to timers intriger kan gå i gang. Stuepigen og den aldrende af Operetteheltene deltager flittigt i løjerne og hjælper handlingen godt på vej. I 2. akt skal vi en tur i balsalen, hvor Divaen og Helten optræder, som det sig hør og bør for deres gæster, inden tingene for alvor udarter sig.

Hjerter i Valsetakt er et orgie af hits (de to hovedpersoner stjæler sågar krigerisk af hinandens repertoire!) – sprogene tæller det originale tyske, det obligatoriske ungarske og for det meste af tiden naturligvis danske dialoger og oversættelser – danseoptrinene er et must – oplev hvordan den kåde Diva både drikker sig plørefuld i den berømte Schwipslied og sågar trækker en revolver i retning af sin elskede til akkompagnement af Wienerblod…

Til sidst står de tilbage som marionetdukker i et midlertidigt glansbillede og afgør som svalerne, om den ene må flyve sydpå, mens den anden bliver tilbage … Efter han respektfuldt kysser hende farvel på hånden, rækker hun umiskendeligt armen ud – og vi mangler kun den udødelige Enkevals. Som mørket falder på, forsvinder såvel ungdommens gnist som ynglingen igen – og Divaen lægges ærbødigt i seng efter endnu en god dag i operetteland. I morgen, formoder vi, gør de det hele igen!

OperetteKompagniet har i denne sæson skabt et sangerensemble med nogle af de største talenter, vi har lige nu på den hjemlige scene – og OperetteKompagniets stiftere, Carol Conrad og Thomas Peter Koppel, er beærede over, de vil være med til at bringe operetten ud i det ganske land og ind i fremtiden … Operetten lever – traditionen fortsætter!

BILLETKATEGORI
A
B
C
Medlem
290,-
260,-
230,-
Løssalg
350,-
320,-
290,-
Under 25
175,-
160,-
145,-
KLIK OG SE SALSPLAN

DEL MED EN VEN

HENT
SÆSONPROGRAM
2020-2021

VTK_Sæsonkatalog_2020_2021_40sider_20x20cm_forside

TAK TIL VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Køb billet
0