6.
december
2020 kl. 15.00

Familieforestilling

God jul, Cirkeline

MEDVIRKENDE

Mette Alvang, Anne Blomsgård og Christian Bergman

Producent Teater Next

Juleforestilling for de 3-9-årige og deres familier

Vi gentager succesen fra sidste sæson, hvor over 500 publikummer julehyggede med Cirkeline i Slagelse Teater!

Det er juleaften tidligt om morgenen. Cirkeline sidder i sin tændstikæske og kigger ud på stjernerne. Sådan begynder juleeventyret om Cirkeline og hendes musevenner, Frederik og Ingolf, som kaster sig ud i juleforberedelserne. Gaverne skal pakkes ind, hjerter flettes, og så skal der også være plads til at synge og lege.

Senere drager de tre venner ud i skoven efter juletræet. Det er koldt, og sneen falder hvid. I skoven møder vi den skurkagtige kat, de sjove skovnisser, og sidst, men ikke mindst, snemusen Knud med den røde tud. Og så bliver det endelig juleaften.

Stilen i denne forestilling er, som vi kender den fra tegnefilmene, fyldt med sprudlende humor, og ledsaget af Hans-Henrik Leys dejlige og iørefaldende musik. Med denne forestilling har Hanne Hastrup endnu en lille perle inden for sit specielle univers. Cirkelinefiguren er mere populær end nogensinde og henvender sig efterhånden til hele tre generationer af danskere, fra de yngste til de ældste.

God jul, Cirkeline er den oplagte førstegangsoplevelse for debuterende børn i teatret.

 

Du vil få anvist en plads ved ankomst
Da vi startede billetsalg primo maj, var det med en forventning om, at vi til sæsonstart, ville kunne afvikle forestillingerne som tidligere med publikum på alle sæder. Desværre er dette ikke tilfældet.

For at vi kan overholde myndighedernes krav om afstand mellem publikum, er pladsreservationerne suspenderet, og du kan derfor ikke komme til at sidde på den plads, du har bestilt. Vi håber på din forståelse for dette, da denne fremgangsmåde er afgørende for, at vi kan gennemføre forestillingen.

Billetpriser
Særpris i hele salen
150,-
Familiebillet (4 personer)
500,-
Ekstra barn
100,-
KLIK OG SE SALSPLAN

DEL MED EN VEN

HENT
SÆSONPROGRAM
2020-2021

VTK_Sæsonkatalog_2020_2021_40sider_20x20cm_forside

TAK TIL VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Køb billet
0