3.
november
2018 kl. 16.00

Familieforestilling – anbefales fra 4 år

Fuld fart på Villads fra Valby

MEDVIRKENDE

Oliver Lundqvist, Marianne Bøgelund, Gunvor Reynberg og Allan Helge Jensen

Producent/iscenesættelse Louise Schouw
Dramatisering Gunvor Reynberg

Forestillingen laves i samarbejde med Børneulykkesfonden.

Efter kæmpesuccesen ’Villads fra Valby’ kommer her efterfølgeren

Efter succesen med Villads fra Valby kommer Louise Schouw med en helt ny Villads-forestilling.

Villads bor i Valby med sin familie. En dag beslutter han at hjælpe sin mor med at købe ind. Men det skal være en overraskelse, så han fortæller det ikke. Hans bedste veninde, Frida, vil meget gerne med. Mens Villads mor sover til middag, lister de to venner ud af huset. Villads ved godt, man skal passe på i trafikken. Men når man er Villads fra Valby, går det ikke altid som planlagt.

Musik, sjov og spænding for hele familien.

De yngste kan hjælpe Villads, så han kommer godt hjem.

 

 

På med hjelmen og derudad: Trafikklubben Ny Trafikant besøger også Slagelse Teater

Er I tip-top-trafikklar? Kør en tur gennem trafikbanen og lær om trafiksikkerhed, når trafikklubben Ny Trafikant besøger Slagelse lørdag den 3. november i forbindelse med forestillingen ”Fuld fart på Villads fra Valby” af Louise Schouw Teater.

Hvornår er det sikkert at krydse en vej, og hvad gør man, når man møder en række hajtænder? Der er rig mulighed for at træne trafiksikkerhed, når trafikklubben Ny Trafikant besøger Slagelse med Villads fra Valby Toyota Trafikbanen lørdag den 3. november.

Banen står på parkeringspladsen bag teatret, og alle børn inviteres til at kigge forbi og lege sig til viden om sikkerhed i trafikken. Og når banen er gennemført, udløser det et personligt trafikkort. Arrangementet er i samarbejde med Vestsjællands Teaterkreds.

Lær om trafiksikkerhed med Villads fra Valby

Formålet med trafikklubben Ny Trafikant er at lære børn om sikkerhed i trafikken på en sjov og underholdende måde, så de fra en tidlig alder bliver sikre trafikanter.

”Det er vigtigt, at vi hjælper vores børn til at færdes sikkert i trafikken. Og helst uden at det bliver med en løftet pegefinger og forbud. I trafikklubben foregår al læring i børnehøjde, og den skaber et godt grundlag for, at forældre kan tage, og blive ved med at tage, dialogen med børnene om gode trafikvaner,” fortæller Henriette Madsen, Generalsekretær hos Børneulykkesfonden.

”Fuld fart på Villads fra Valby”

Trafikklubben besøger Slagelse i forbindelse med teaterforestillingen ”Fuld fart på Villads fra Valby” af Louise Schouw Teater. Forestillingen produceres i samarbejde med Børneulykkesfonden, og der er lagt op til sjov og spas – tilsat noget alvor – når Villads skal begå sig i trafikken.

Varighed: 1 time og 5 min. uden pause

Billetpris
150,-
KLIK OG SE SALSPLAN

DEL MED EN VEN

DOWNLOAD
SÆSONPROGRAM
2018-2019

VTK_Sӕsonkatalog_2018-2019_FORSIDE

TAK TIL VORES SAMARBEJDSPARTNERE