5.
februar
2023 kl. 15.00

Operette

Farinelli

MEDVIRKENDE

Niels Jørgen Riis, Guido Paevatalu, Camilla Illeborg, Camilla Button, Jasia Julia Nielsen, Mogens Gert Hansen, Teit Kanstrup, Hans Lawaetz og Torleif Steinstø, Signe Asmussen/Josefine Andersson. Kapelmester: Leif Greibe + violin og cello

Producent guidOpera

– dansk klassiker med sydlandsk temperament

Emils Reesens Farinelli er en dansk operette, der med stor munterhed beskriver sangens og musikkens opmuntrende og helbredende virkning. Den er skrevet i 1941 og er nok tænkt som en tiltrængt afveksling fra 2. verdenskrigs triste hverdag. Den er særdeles frit baseret på den historiske kastratsanger Farinellis liv og forskellige tidligere dramatiseringer. Mange af de iørefaldende melodier er siden blevet folkeeje.

Guido Paevatalu har i samarbejde med titelrolleindehaver Niels Jørgen Riis og kapelmester Leif Greibe bearbejdet Mogens Dams oprindelige tekst til en mere nutidig version med et personligt islæt. Handlingen er et sprudlende drama om bortførsler, statskup, utroskab, rænkespil og sågar den spanske inkvisition – altsammen uden at det nogensinde bliver rigtigt farligt.

Varighed: 2 timer og 30 min. inkl. pause

BILLETKATEGORI
A
B
C
Medlem
290,-
260,-
230,-
Løssalg
350,-
320,-
290,-
Under 25
175,-
160,-
145,-
KLIK OG SE SALSPLAN

DEL MED EN VEN

TAK TIL VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Køb billet
0