AFLYST

Operette/syngespil

Farinelli

MEDVIRKENDE

Signe Asmussen, Niels Jørgen Riis, Guido Paevatalu, Camilla Illeborg, Teit Kanstrup, Hans Lawaetz m.fl.
Kapelmester: Leif Greibe - samt violin, cello og klarinet

Producent Guidopera

Pga. nedlukningen af indendørs kulturliv i Danmark til og med 5. april er vi desværre nødt til at aflyse Farinelli. Alle med billet til forestillingen får tilsendt info på mail.

 

_______________

Kære publikum

Forestillingen ’Farinelli’ er desværre AFLYST!

Vi følger naturligvis myndighedernes udmeldinger nøje, og grundet den seneste forlængelse af nedlukningen af indendørs kultur til og med 5. april 2021, er vi desværre nødt til at AFLYSE forestillingen ’Farinelli’.

Vi har dog allerede nu aftalt med producenten guidOpera, at de kommer til Slagelse i sæsonen 2022-2023 med ’Farinelli’. Så det kan vi allerede nu begynde at glæde os til!

Vi kan også allerede nu afsløre, at guidOpera gæster Slagelse allerede i næste sæson med ’La Traviata’, som vi jo desværre måtte aflyse i foråret 2020. Så der er masser at se frem til!

Alle, der har købt billet til den aflyste forestilling, vil få deres billetter refunderet. Da vi pt. har meget travlt, og det samme er gældende for vores billetudbyder Billetten, kan der forventes længere ekspeditionstid end normalt. Dette håber vi, alle har forståelse for.

Billetter købt online via vores hjemmeside:
Alle, der har købt deres billetter online via vores hjemmeside, vil automatisk på pengene tilbageført til det betalingskort, de er købt med, og skal derfor intet foretage sig.

Billetter købt via Teaterkontoret:
Alle, der har købt billet via Teaterkontoret, bedes sende deres kontaktoplysninger, ordrenr. samt reg. og kontonr. til info@teaterkreds.dk, så vil beløbet blive tilbageført til jeres konto.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i teatret igen en anden gang!

Med venlig hilsen

Vestsjællands Teaterkreds

__________________

 

 

Dansk klassiker med sydlandsk temperament

Operette i 2 akter – med gennemslagskraft og masser af godt humør.

 

Glæd jer til at høre ’Sangen har vinger’, ’Følges ad’ og ’Herren som skabte alt på jord’ i det vidunderlige danske operette/syngespil Farinelli med de allerbedste operasangere. Det vil være Niels Jørgen Riis’ debut som Farinelli.

Handlingen er den traditionelle handling, men i en livlig komprimeret udgave. Leif Greibe har arrangeret det store orkester partitur for en forrygende kvartet, så der er ikke sparet på de musikalske udfoldelser. Vi garanterer et hav af velkendte og elskede sange, som publikum nynner med på i dagevis efter vores besøg.

Operetten er i 2. akter og foregår i Italien og Spanien på baroksangeren Farinellis tid. Handlingen baserer sig i korte træk på en røverhistorie, der tager udgangspunkt i byen Napoli. Den verdensberømte Farinelli skal medvirke i et syngespil på byens kloster. Udenfor Napoli ligger et sørøverskib ankret op, og piraterne har fordækt blandet sig med kirkegængere. Og så er vi i gang…

Der garanteres et hav af velkendte og elskede sange, som publikum har i ørerne længe efter at have forladt teatersalen.

BILLETKATEGORI
A
B
C
Medlem
290,-
260,-
230,-
Løssalg
350,-
320,-
290,-
Under 25
175,-
160,-
145,-
KLIK OG SE SALSPLAN

DEL MED EN VEN

HENT
SÆSONPROGRAM
2020-2021

VTK_Sæsonkatalog_2020_2021_40sider_20x20cm_forside

TAK TIL VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Køb billet
0