AFLYST

Dokumentarteater

Et tysk liv

MEDVIRKENDE

Kirsten Olesen

Producent Det Kgl. Teater

Pga. den fortsatte nedlukning på kulturområdet er vi desværre nødt til at AFLYSE Et tysk liv. Alle med billet til forestillingen vil modtage information på mail.

_______________________________

Kære publikum

’Et tysk liv’ 7. april 2021 er desværre AFLYST.

Vi følger naturligvis myndighedernes udmeldinger nøje, og grundet den seneste forlængelse af nedlukningen for teatre til og med 5. maj 2021, er vi desværre nødt til at AFLYSE forestillingen ’Et tysk liv’.

Vi har været i dialog med Det Kgl. Teater om en evt. erstatningsdato, men det har desværre ikke været muligt.

Billetter refunderes
Alle, der har købt billet til den aflyste forestilling, vil få deres billet refunderet.

Da vi pt. har meget travlt, og det samme er gældende for vores billetudbyder Billetten, kan der forventes længere ekspeditionstid end normalt. Dette håber vi, at alle har forståelse for.

Billetter købt online via vores hjemmeside:
Alle, der har købt og betalt deres billet online via vores hjemmeside, vil automatisk få pengene tilbageført til det betalingskort, de er købt med, og skal derfor intet foretage sig.

Billetter købt via Teaterkontoret:
Alle, der har købt billet via Teaterkontoret, bedes sende deres kontaktoplysninger, ordrenr. samt reg. og kontonr. til info@teaterkreds.dk, så vil beløbet blive tilbageført til jeres konto.

Har du billet til andre forestillinger hos Vestsjællands Teaterkreds i april måned, vil du snarest modtage information på mail vedr. disse også.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på teatret igen!

Med venlig hilsen
Vestsjællands Teaterkreds

______________________________

 

Oplev Kirsten Olesen alene på scenen som Joseph Goebbels sekretær i tankevækkende dokumentarteater

Af Christopher Hampton. Skrevet over Brunhilde Pomsels liv og vidnesbyrd.

Nu til dags forestiller folk sig, at de ville have gjort mere for de stakkels forfulgte jøder. Jeg er sikker på, at når de siger det, mener de det oprigtigt. Men det ville de ikke. Alle havde for mange problemer til at kunne bekymre sig om jøderne. Det var som om hele Tyskland var under en glasklokke. Tyskland var én stor koncentrations- lejr… ikke at det undskylder noget.

Brunhilde Pomsel sad i førerbunkeren, da de sovjetiske tropper stod i Berlins gader. Hun flygtede ikke. Efter 70 års stilhed lod Brunhilde Pomsel sig i 2013 interviewe til dokumentarfilmen Et tysk liv. Hun var 102 år. Hun gav sit enestående vidnesbyrd om et liv før og under krigen tæt på en af verdenshistoriens største forbrydere, Nazi-regimets propagandaminister Joseph Goebbels.

Et tysk liv handler om det tyske folks uvidenhed og passivitet under det nazistiske styre, og den kollektive skyld der fulgte efter. Pomsel fortæller om sin opvækst i skyggen af 1. verdenskrig, der ødelagde den tyske stat, hvordan hun blev stenograf og sekretær for først en jødisk forretningsmand, siden i propagandaministeriet og endelig, i krigens sidste dage, i bunkeren under Berlin. Stillet over for et publikum sættes hendes hukommelse på prøve – noget er belejligt at huske, andet ikke. Mens hun fortæller sin historie slår den kollektive fortrængning revner. Hun nægter dog at påtage sig en skyld.

Mødet mellem fortiden og nutiden giver os mulighed for at overveje vores eget moralske kompas og stille os selv spørgsmålet: Hvornår er vi kommet til det punkt, hvor vi må rejse os og tage et personligt ansvar for de politiske begivenheder i vores samtid og klart afvise radikalismen? Eller er frygten for, at historien gentager sig overdreven?

 

Varighed: 1 time og 45 min. uden pause

BILLETKATEGORI
A
B
C
Medlem
240,-
210,-
180,-
Løssalg
300,-
270,-
240,-
Under 25
150,-
135,-
120,-
KLIK OG SE SALSPLAN

DEL MED EN VEN

HENT
SÆSONPROGRAM
2020-2021

VTK_Sæsonkatalog_2020_2021_40sider_20x20cm_forside

TAK TIL VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Køb billet
0