7. og 8.
november
2020 kl. 16.00

Ægteskabsdrama

Et dukkehjem

MEDVIRKENDE

Sicilia Gadborg Høegh, Peter Christoffersen, Ida Cæcilie Rasmussen, Mikkel Arndt og Sofie Torp

Producent Det Kgl. Teater

OPTAKT AFLYST
Den tidligere annoncerede optakt ved Sicilia Gadborg Høegh lørdag kl. 14.00 i cafeen aflyses desværre pga. corona-situationen.  

 

Henrik Ibsens klassiker om at tage det nødvendige opgør og friheden til at være et selvstændigt menneske

Henrik Ibsens kontroversielle mesterværk havde premiere i København i 1879. I dag er fortællingen om Nora fortsat ikonisk for alle menneskers længsel efter friheden til at bestemme over eget liv og skæbne.

Har du en hemmelighed, din elskede ikke kender? Premieren på Henrik Ibsens klassiker, Et dukkehjem, sendte chokbølger gennem København i 1879. Ville du forlade mand og børn for at kunne vælge dig selv?

Et dukkehjem er i Anna Balslevs iscenesættelse en forestilling om de krav, et moderne menneske stiller til kærlighed og lidenskab, sandhed og frihed, og om en kvinde, der bliver til et menneske med al den lidelse og tvivl, det medfører.

Henrik Ibsens mesterværk havde premiere i København i 1879 og skabte med det samme skandale, da bare tanken om en kvinde, der forlader mand og børn, var provokerende og moralsk anstødelig i datidens samfund. Fortællingen om Nora er fortsat ikonisk for alle menneskers længsel efter friheden til at bestemme over eget liv og skæbne.

Nora er gift med Helmer, der snart tiltræder sin nye stilling som bankdirektør. Han står overfor at træde op på karrierens og dermed samfundets øverste trin, og han tager Nora med sig. Men Nora har en hemmelighed, der kan knuse Helmers drømme om ære og agtelse. Når det virkelig brænder på, og hemmelighederne afsløres, er man så villig til at ofre sig for dem, man elsker?

Et dukkehjem er Anna Balslevs instruktørdebut på Det Kongelige Teater. Sammen med et stærkt hold af unge skuespillere skaber hun en visuel og sanselig forestilling.

Et dukkehjem er endnu en kongelig skuespilsucces.” – Berlingske

”En svir” – Weekendavisen

Anbefales fra 15 år.

 

Varighed: 1 time og 30 min. uden pause

BILLETKATEGORI
A
B
C
Medlem
290,-
260,-
230,-
Løssalg
350,-
320,-
290,-
Under 25
175,-
160,-
145,-
KLIK OG SE SALSPLAN

DEL MED EN VEN

HENT
SÆSONPROGRAM
2020-2021

VTK_Sæsonkatalog_2020_2021_40sider_20x20cm_forside

TAK TIL VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Køb billet
0