30.
marts
2023 kl. 19.30

Koncert

Ensomhedens gade
Stig Rossen hylder John Mogensen

MEDVIRKENDE

Stig Rossen: Vokal. Lars Jørgensen: Kapelmester, Piano. Kalle Magnusson: Bas. Tom Jensen: Trommer.

Vi gentager succesen!

Siden Stig Rossen i 2008 kontaktede Jesper Lohmann, Jesper Asholt og Keld Heick og præsenterede dem for idéen om at genoplive kvartetten Four Jacks i en teaterkoncert, er det blevet til hele fire succesrige forestillinger. I den forbindelse trådte Stig Rossen ind i rollen som John Mogensen, en af Danmarks mest folkekære sangere og samfundsrevsere, men også en kompleks kunstner, der levede et til tider hårdt, og i sidste ende alt for kort, liv.

Fascinationen af både manden og musikken inspirerede Stig Rossen til at udvikle endnu en teaterkoncert, hvor han fokuserer på John Mogensens liv og karriere i tiden efter Blue Boys og Four Jacks. Akkompagneret af en velklingende trio bestående af Tom Jensen på trommer, Kalle Magnusson på bas og med Lars Jørgensen som pianist og kapelmester præsenterer Stig nogle af John Mogensens største hits, som han synger med en sjælden indlevelse i sangene såvel som i Johns karakter. Undervejs træder Stig med jævne mellemrum ud af rollen som John og fortæller på sin egen, nærværende og varme facon små, sjove og interessante historier om John Mogensens liv.

John Mogensen var et gudsbenådet musikalsk talent. Han formåede at skildre sin samtid i tekst og musik, der har bevaret sin aktualitet og fortsat vækker begejstring hos et publikum, der spænder over flere generationer. Bag den solide statur, vi husker ham for, gemte sig imidlertid en noget mere skrøbelig sjæl. En udtalt perfektionisme udviklede sig over årene til regulær sceneskræk, samtidig med at et heftigt alkoholforbrug satte sine spor; alt sammen en bagside af medaljen, som Stig Rossen skildrer med både ærlighed og respekt for den folkekære sanger.

I løbet af ”ENSOMHEDENS GADE – Stig Rossen hylder John Mogensen” er der plads til både grin og eftertænksomhed og efter halvanden times forestilling sidder publikum tilbage med en helhedsoplevelse af sangene og manden bag, klogere på kunstneren og underholdt af elskede og udødelige klassikere som ”Der’ noget galt i Danmark”, ”To mennesker på en strand” og ”Så længe jeg lever”.

Varighed: Ca. 2 x 45 min. + pause

BILLETKATEGORI
A
B
C
Medlem
290,-
260,-
230,-
Løssalg
350,-
320,-
290,-
Under 25
175,-
160,-
145,-
KLIK OG SE SALSPLAN

DEL MED EN VEN

TAK TIL VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Køb billet
0