15.
september
2020 kl. 19.30

Musikalsk, operetteagtig komediesatire

Elverhøj - men tonen er lav

MEDVIRKENDE

Lisbeth Kjerulff, Hans Dueholm, Rasmus Krogsgaard og Hans Dueholm

Producent Figaros/Den Ny Opera

I sidste sæson måtte vi desværre aflyse ’Elverhøj – men tonen er lav’ pga. coronavirus. Det er derfor en stor glæde, at det er lykkedes os, at få Figaros til at komme og åbne sæsonen 2020-2021 med den forrygende forestilling!

En festforestilling med kongelig komik!

Figaros præsenterer endnu en vanvittig fortolkning af et nationalklenodie – denne gang Heibergs Elverhøj.

Heiberg havde nok næppe forestillet sig, at hans nationalromantiske fortælling om elverfolk, forbyttede børn og kærlighed skulle blive en evergreen med musik, der er kendt den dag i dag i bl.a. ’Kong Christian stod ved højen mast’ og Menuetten fra Elverhøj. Også i filmklassikeren ’Olsen-banden ser rødt’ indgår Elverhøj i udførelsen af kuppet.

I hænderne på Figaros’ Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm, Rasmus Krogsgaard og Allan Dahl Hansen, bliver Elverhøj helt sikkert ikke, som man kender den. Denne meget lidt højpandede udgave af Elverhøj byder på skøre indfald, musik og komik, og det kan nok heller ikke undgås, at en forbryderbande blander sig, ikke blot i ouverturen, men i selve handlingsforløbet.

Varighed: 2 timer og 10 min. inkl. 10 min. pause.


VIGTIG INFORMATION VEDR. ELVERHØJ 

GRUNDET CORONA-SITUATIONEN OPFØRES FORESTILLINGEN TO GANGE:
14. OG 15. SEPTEMBER 2020 KL. 19.30

LÆS NEDENFOR HVILKEN FORESTILLING DU/I SKAL KOMME TIL!

Vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage i Slagelse Teater, og vi kan næsten ikke vente til, at vores sal igen skal summe af stemmer og forventning.

Alt er dog ikke som før. Vi følger sundhedsmyndighedernes krav og anbefalinger nøje, så vi kan passe på vores publikum og teatrets ansatte og frivillige.

Derfor er det meget vigtigt, at du læser denne mail til ende, da den har stor betydning for afviklingen af ELVERHØJ, som du har billet til.

______

Da vi startede billetsalg primo maj, var det med en forventning om, at vi til sæsonstart midt i september, ville kunne afvikle forestillingerne som tidligere med publikum på alle sæder. Desværre er dette ikke tilfældet.

Da vi har solgt rigtig mange billetter til Elverhøj, som går langt udover, hvad myndighederne tillader i salen, er det lykkedes os i samarbejde med Figaros at få mulighed for at afvikle forestillingen Elverhøj to gange i stedet for én, nemlig både mandag og tirsdag.

For at vi kan overholde myndighedernes krav om min. en meters afstand mellem publikum, er pladsreservationerne suspenderet, og du kan derfor ikke komme til at sidde på den plads, du har bestilt. Du kan også blive placeret i en anden billetkategori, end den du oprindeligt har købt. Vi håber på jeres forståelse for dette.


DERFOR:

Har du billet til Elverhøj på rækkerne 1-10 i salen, skal du se forestillingen tirsdag 15. september 2020 kl. 19.30.

Har du billet til Elverhøj på rækkerne 11-20 i salen eller på balkonen, skal du se forestillingen mandag 14. september 2020 kl. 19.30.

 

VIGTIGT – ankomsttidspunkt:
For at undgå at alle publikummer ankommer til teatret samtidig, henstiller vi til, at du møder op på følgende tidspunkt:

Tirsdag 15. september 2020:

Har du billet på række 1-5 skal vi bede dig ankomme kl. 18.30.

Har du billet på række 6-10 skal vi bede dig ankomme kl. 19.00.

Mandag 14. september 2020:

Har du billet på række 11-14 skal vi bede dig ankomme kl. 18.30.

Har du billet på række 15-20 eller på balkonen skal vi bede dig ankomme kl. 19.00.

Skulle du være forhindret:
Skulle du være forhindret i at se forestillingen på den nye dato, har du mulighed for at bytte din billet til en anden forestilling eller få dine penge retur. Kontakt da venligst Teaterkontoret hurtigst muligt.

Kort pause:
Der vil i forestillingen blive en kort pause på ca. 10 minutter. I den korte pause kan de blandt publikum, som har behov for at benytte toilettet, gøre dette. Resten af publikum bliver siddende på deres plads. Teaterbaren vil være lukket i pausen.

Håndsprit og rengøring:
Der vil være håndsprit ved alle indgange, på toiletter etc. Der vil blive gjort ekstra grundigt rent før alle forestillinger, og alle kontaktflader såsom dørhånd, armlæn etc. sprittes af løbende.

Mundbind:
Det er ikke et krav at bære mundbind, men hvis du føler dig bedst tilpas med mundbind, er du meget velkommen til at have det på, når du går i teatret.

Garderoben:
Garderoben er lukket – overtøj kan medbringes i salen.

Teaterbaren:
Baren er åben kl. 18.30-19.30. Vi opfordrer alle til at holde afstand og vise hensyn, når baren benyttes.

Bespisning:
Har du bestilt bespisning i cafeen inden forestillingen, gennemføres dette som planlagt.

Lad os gøre det sammen…
Da det er første gang, vi afvikler forestillinger under disse særlige ’Corona-omstændigheder’, håber vi på jeres forståelse (og tålmodighed) til de to forestillinger.

Vi vil gøre alt for at få tingene til at glide, men vi håber ligeledes, at I som publikum vil arbejde sammen med os, så vi alle får en god oplevelse i teatret.

Husk – hold afstand og vis hensyn. Og bliv hjemme, hvis du føler dig syg. Tak.

På glædeligt gensyn i teatret!

 

Med venlig hilsen

Vestsjællands Teaterkreds
info@teaterkreds.dk
Tlf. 5852 5640

BILLETKATEGORI
A
B
C
Medlem
240,-
210,-
180,-
Løssalg
300,-
270,-
240,-
Under 25
150,-
135,-
120,-
KLIK OG SE SALSPLAN

DEL MED EN VEN

HENT
SÆSONPROGRAM
2020-2021

VTK_Sæsonkatalog_2020_2021_40sider_20x20cm_forside

TAK TIL VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Køb billet
0