18.+20.
marts
2020 kl. 19.30

Operettesatire

Elverhøj – men tonen er lav - AFLYST!!!

MEDVIRKENDE

Lisbeth Kjerulff, Hans Dueholm, Rasmus Krogsgaard og Allan Dahl Hansen

Producent Figaros/Den Ny Opera

Festforestilling med kongelig komik

Den Ny Opera er igen gået sammen med operaselskabet Figaros og præsenterer endnu en vanvittig fortolkning af et nationalklenodie – denne gang Heibergs Elverhøj.

Elverhøj blev skrevet af Johan Ludvig Heiberg med musik af Friedrich Kuhlau i 1828 som bestillingsarbejde af kong Frederik VI, og Heiberg havde nok næppe forestillet sig at hans nationalromantiske fortælling om elverfolk, forbyttede børn og kærlighed skulle blive en evergreen med musik, der er kendt den dag i dag bl.a. ”Kong Christian stod ved højen mast” og Menuetten fra Elverhøj. Også i filmklassikeren ”Olsen-banden ser rødt” indgår Elverhøj i udførelsen af kuppet.

Nu tager Den Ny Opera og Figaros Elverhøj under kærlig behandling, og i hænderne på Figaros’ Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm, Rasmus Krogsgaard og Allan Dahl Hansen, bliver Elverhøj helt sikkert ikke, som man kender den.

Denne meget lidt højpandede udgave af Elverhøj byder på skøre indfald, musik og komik, og det kan nok heller ikke undgås, at en forbryderbande blander sig, ikke blot i ouverturen, men i selve handlingsforløbet.

Varighed: Ca. 2 timer og 10 min. inkl. pause på 20 min.

BILLETKATEGORI
A
B
C
Medlem
240,-
210,-
180,-
Løssalg
300,-
270,-
240,-
Under 25
150,-
135,-
120,-
KLIK OG SE SALSPLAN

DEL MED EN VEN

HENT
SÆSONPROGRAM
2019-2020

Programforside

TAK TIL VORES SAMARBEJDSPARTNERE

0