1.
november
2019 kl. 19.30

Drama

Dødsdansen

MEDVIRKENDE

Waage Sandø, Pia Jondal og Ole Lemmeke

Producent Teater 2
Instruktion Vibeke Wrede

Dødsdansen er nok verdensdrammatikkens ultimative ægteskabsdrama. Det har uden tvivl været inspirationskilde til senere stykker, som ’Hvem er bange for Virginia Wolff’ og ’Scener fra et ægteskab’.

Siden Strindberg skrev Dødsdansen i 1901, har stykket været spillet utallige gange i hele verden og senest for to år siden med stor succes i Stockholm. Strindberg skrev sit drama ud af selvhad, fortvivlelse og raseri mod kvindekønnet, men ikke uden selvironi og morbid humor.

Edgar og Alice bor isoleret ved havet og står overfor at fejre deres sølvbryllup. Ægteskabet er stormomsust, solskin har der ikke været meget af igennem årerne, men masser af uvejr og tordenskyer. Jo mere de kan håne og genere hinanden, jo bedre. Edgar er militærmand, og Alice skuespillerinde, og ingen af dem har haft succes i deres karriere eller held i pengesager.

Dialogen imellem dem er båret af seksuel tiltrækning og frastødning, had og selvhad. Ondskabsfuldhederne flyver imellem dem, ofte vittigt og med morbid humor.

Efter mange års fravær ankommer pludselig Alices fætter Kurt. Alice kan ikke lade være med at indlede en livsfarlig flirt. Kurt bider på, og ægteskabsdramaet udvikler sig til et trekantsdrama.

En stærk klassiker, en kamp til stregen.

Publikum kan se frem til en stærk teateraften!

 

Optakt kl. 17.30 med Waage Sandø. Tilmelding nødvendig. Nærmere info følger.

Varighed: 2 timer inkl. pause

BILLETKATEGORI
A
B
C
Medlem
240,-
210,-
180,-
Løssalg
300,-
270,-
240,-
Under 25
150,-
135,-
120,-
KLIK OG SE SALSPLAN

DEL MED EN VEN

HENT
SÆSONPROGRAM
2019-2020

Programforside

TAK TIL VORES SAMARBEJDSPARTNERE