1.
november
2019 kl. 19.30

Drama

Dødsdansen

MEDVIRKENDE

Waage Sandø, Pia Jondal og Ole Lemmeke

Producent Teater 2
Instruktion Vibeke Wrede

Dødsdansen er nok verdensdrammatikkens ultimative ægteskabsdrama. Det har uden tvivl været inspirationskilde til senere stykker, som ’Hvem er bange for Virginia Wolff’ og ’Scener fra et ægteskab’.

Siden Strindberg skrev Dødsdansen i 1901, har stykket været spillet utallige gange i hele verden og senest for to år siden med stor succes i Stockholm. Strindberg skrev sit drama ud af selvhad, fortvivlelse og raseri mod kvindekønnet, men ikke uden selvironi og morbid humor.

Edgar og Alice bor isoleret ved havet og står overfor at fejre deres sølvbryllup. Ægteskabet er stormomsust, solskin har der ikke været meget af igennem årerne, men masser af uvejr og tordenskyer. Jo mere de kan håne og genere hinanden, jo bedre. Edgar er militærmand, og Alice skuespillerinde, og ingen af dem har haft succes i deres karriere eller held i pengesager.

Dialogen imellem dem er båret af seksuel tiltrækning og frastødning, had og selvhad. Ondskabsfuldhederne flyver imellem dem, ofte vittigt og med morbid humor.

Efter mange års fravær ankommer pludselig Alices fætter Kurt. Alice kan ikke lade være med at indlede en livsfarlig flirt. Kurt bider på, og ægteskabsdramaet udvikler sig til et trekantsdrama.

En stærk klassiker, en kamp til stregen.

Publikum kan se frem til en stærk teateraften!

Varighed: 2 timer og 10 minutter inkl. pause

 

Spændende optakt til DØDSDANSEN fredag 1. november 2019 kl. 17.30

Kom og oplev en spændende optakt med Waage Sandø. Waage Sandø vil fortælle om arbejdet med forestillingen DØDSDANSEN og om sit liv i teater-/tv branchen generelt. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Optakten holdes i cafeen under teatret og starter kl. 17.30. Optakten varer ca. en halv time. Selve forestillingen starter kl. 19.30.

Det er GRATIS at deltage, men tilmelding er nødvendig pga. et begrænset antal pladser.

Teaterbaren serverer på aftenen en stor, lækker buffet med fisk, kød, salater, kartofler, ost og kage, som kan nydes i cafeen i pausen mellem optakten og forestillingen. Prisen er 199 kr.

Tilmelding optakt
Tilmelding til optakten skal ske direkte til teaterkontoret på info@teaterkreds.dk eller på tlf. 5852 5640.

Bestilling af mad
Ønsker du at bestille mad, skal du kontakte Teaterbaren v/Kok Amok i deres telefontid, som er tirsdag og torsdag fra kl. 13.00-16.00 på tlf. 4270 5640 eller via mail teaterbaren@kok-amok.dk

Der er et begrænset antal pladser til både optakt og spisning, så vent ikke for længe med at bestille.

BILLETKATEGORI
A
B
C
Medlem
240,-
210,-
180,-
Løssalg
300,-
270,-
240,-
Under 25
150,-
135,-
120,-
KLIK OG SE SALSPLAN

DEL MED EN VEN

HENT
SÆSONPROGRAM
2019-2020

Programforside

TAK TIL VORES SAMARBEJDSPARTNERE

0