21.
januar
2022 kl. 19.30

Skuespil

De urolige AFLYST!

MEDVIRKENDE

Kirsten Olesen, Hanne Windfeld og Stine Schrøder Jensen

Producent Det Kgl. Teater

MAIL UDSENDT TIL PUBLIKUM 20. JANUAR 2022:

Kære publikum

’De urolige’ er desværre AFLYST.

Vi har desværre lige modtaget besked fra Det Kongelige Teater om, at forestillingen ’De urolige’ fredag 21. januar 2022 er AFLYST.

Flere af skuespillerne er ramt af corona, og forestillingen kan derfor ikke gennemføres.

Det Kongelige Teater oplyser ligeledes, at de desværre ikke på nuværende tidspunkt har mulighed for at tilbyde os en erstatningsforestilling.

Alle publikummer vil derfor få deres penge retur.

Billetter købt online via vores hjemmeside:
Alle, der har købt deres billetter online via vores hjemmeside, vil automatisk på pengene tilbageført til det betalingskort, de er købt med, og skal derfor intet foretage sig.

Billetter købt via Teaterkontoret:
Alle, der har købt billet via Teaterkontoret, bedes sende deres kontaktoplysninger, ordrenr. samt reg. og kontonr. til info@teaterkreds.dk, så vil beløbet blive tilbageført til jeres konto.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på teatret igen en anden gang!

 

Med venlig hilsen

Vestsjællands Teaterkreds
Slagelse Teater
Herrestræde 9
4200 Slagelse
Tlf.: 5852 5640
info@teaterkreds.dk
www.teaterkreds.dk

 

 

INTRODUKTIONEN I CAFEEN ER AFLYST

Introduktion i cafeen kl. 17.30 v/Stine Schrøder Jensen – kræver tilmelding til Teaterkontoret på mail info@teaterkreds.dk eller på tlf. 5852 5640.

Der vil være mulighed for at spise mellem introduktion og forestilling. Cafeen serverer denne dag et lækkert pålægsfad, som kan bestilles på teaterbaren@kok-amok.dk eller på tlf. 4270 5640.

 

Oplev Linn Ullmanns internationale succesroman – nu som teater

’At se, at huske, at begribe’. Sådan begynder Linn Ullmanns bog. Det er en fortælling om minder og glemsel og alle de historier, der udgør et liv.

Stykket skildrer et barn, som vokser op med to forældre, der er koryfæer. Det handler om barnets opvækst, om kærligheden mellem forældrene og om faderens sidste tid. Fortællingen springer i tid, og vi møder datteren som lille pige, som teenager, som voksen kvinde og mor. Hele vejen kæmper hun for at få sine forældres opmærksomhed og kærlighed. Men uroen er konstant til stede i dem alle.

De urolige er en legende og gribende fortælling om et barn, der ikke kan vente med at blive voksen, og om to forældre, som kæmper med livet. Den excentriske familie portrætteres af tre af dansk teater stærke skuespillerinder.

Romanen blev nomineret til Nordisk Råds Litteraturpris i 2016.

 

Varighed: Ca. 2 timer 10 min. inkl. pause.

 

OBS! Det har tidligere været annonceret, at Tammi Øst skulle medvirke i ‘De urolige’. Denne rolle erstattes af Hanne Windfeld. Desuden har Thomas Bendixen desværre været nødt til at trække sig som instruktør pga. sygdom. Opgaven er i stedet er lagt i trygge hænder hos Peter Langdal.

 

MAIL UDSENDT TIL PUBLIKUM 13. JANUAR 2022:

Kære publikum

Heldigvis får nu vi lov at åbne teatret igen, og vi glæder os meget til at vise forestillingen ’De urolige’ fra Det Kongelige Teater fredag 21. januar 2022 kl. 19.30.

Forestillingen varer ca. 2 timer og 10 min. inkl. pause.

Optakt AFLYST
Det har tidligere været annonceret, at der ville blive afholdt en optakt i cafeen kl. 17.30. Denne har vi dog valgt at aflyse pga. corona-situationen. Dette mener vi er mest trygt for både skuespillere og publikum.

Bestilling af mad
Du har stadig mulighed for at bestille mad inden forestillingen. Teaterbaren serverer denne aften et lækkert pålægsfad med en lun ret til 150 kr., som kan nydes i cafeen inden forestillingen.

Ønsker du at bestille mad, skal du kontakte Teaterbaren v/Kok Amok i deres telefontid, som er tirsdag og torsdag fra kl. 13.00-16.00 på tlf. 4270 5640 eller via mail teaterbaren@kok-amok.dk

Coronapas og mundbind
Husk, at medbringe gyldigt coronapas og ID som skal vises i døren. Coronapas kan dokumenteres med coronapas-appen eller med en udskrift af dokumentation for vaccination, negativ test eller tidligere smitte. Husk også, at der skal bæres mundbind eller visir på teatret.

Vi beder dig ligeledes vise hensyn og blive hjemme, hvis du føler dig syg. Tak.

Har du købt billetter til andre end dig selv, må du meget gerne videregive denne information.

På glædeligt gensyn i teatret!

Med venlig hilsen
Vestsjællands Teaterkreds

info@teaterkreds.dk
Tlf. 5852 5640

BILLETKATEGORI
A
B
C
Medlem
240,-
210,-
180,-
Løssalg
300,-
270,-
240,-
Under 25
150,-
135,-
120,-
KLIK OG SE SALSPLAN

DEL MED EN VEN

TAK TIL VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Køb billet
0