21.
januar
2022 kl. 19.30

Skuespil

De urolige

MEDVIRKENDE

Kirsten Olesen, Hanne Windfeld og Stine Schrøder Jensen

Producent Det Kgl. Teater

Introduktion i cafeen kl. 17.30 – kræver tilmelding til Teaterkontoret

 

Oplev Linn Ullmanns internationale succesroman – nu som teater

’At se, at huske, at begribe’. Sådan begynder Linn Ullmanns bog. Det er en fortælling om minder og glemsel og alle de historier, der udgør et liv.

Stykket skildrer et barn, som vokser op med to forældre, der er koryfæer. Det handler om barnets opvækst, om kærligheden mellem forældrene og om faderens sidste tid. Fortællingen springer i tid, og vi møder datteren som lille pige, som teenager, som voksen kvinde og mor. Hele vejen kæmper hun for at få sine forældres opmærksomhed og kærlighed. Men uroen er konstant til stede i dem alle.

De urolige er en legende og gribende fortælling om et barn, der ikke kan vente med at blive voksen, og om to forældre, som kæmper med livet. Den excentriske familie portrætteres af tre af dansk teater stærke skuespillerinder.

Romanen blev nomineret til Nordisk Råds Litteraturpris i 2016.

 

OBS! Det har tidligere været annonceret, at Tammi Øst skulle medvirke i ‘De urolige’. Denne rolle erstattes af Hanne Windfeld. Desuden har Thomas Bendixen desværre været nødt til at trække sig som instruktør pga. sygdom. Opgaven er i stedet er lagt i trygge hænder hos Peter Langdal.

BILLETKATEGORI
A
B
C
Medlem
240,-
210,-
180,-
Løssalg
300,-
270,-
240,-
Under 25
150,-
135,-
120,-
KLIK OG SE SALSPLAN

DEL MED EN VEN

TAK TIL VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Køb billet
0