AFLYST

Operaparodi

De tre musketerer

MEDVIRKENDE

Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm, Kristian Jensen og Allan Dahl Hansen

Producent Figaros/Den Ny Opera

Kære publikum

Forestillingen ’De tre musketerer’ 4. marts 2021 er desværre AFLYST!

Vi følger naturligvis myndighedernes udmeldinger nøje, og grundet den seneste forlængelse af nedlukningen af indendørs kultur til og med 5. april 2021, er vi desværre nødt til at AFLYSE forestillingen ’De tre musketerer’.

Pga. de mange aflysninger forventer producenten Figaros/Den Ny Opera, at forestillingen kommer på turné igen i sæsonen 2022-23, så det kan vi glæde os til indtil da.

Alle, der har købt billet til den aflyste forestilling, vil få deres billetter refunderet. Da vi pt. har meget travlt, og det samme er gældende for vores billetudbyder Billetten, kan der forventes længere ekspeditionstid end normalt. Dette håber vi, alle har forståelse for.

Billetter købt online via vores hjemmeside:
Alle, der har købt deres billetter online via vores hjemmeside, vil automatisk på pengene tilbageført til det betalingskort, de er købt med, og skal derfor intet foretage sig.

Billetter købt via Teaterkontoret:
Alle, der har købt billet via Teaterkontoret, bedes sende deres kontaktoplysninger, ordrenr. samt reg. og kontonr. til info@teaterkreds.dk, så vil beløbet blive tilbageført til jeres konto.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på teatret igen en anden gang!

 

Med venlig hilsen
Vestsjællands Teaterkreds

_____________________________________________

 

 

Optakt ved Hans Dueholm kl. 17.30 i cafeen – tilmelding skal ske til Teaterkontoret

 

De tre musketerer – en for alle, alle for en … og tre for en tier

Sang, dans, komik og masser af sprøde sværd!

Alexandre Dumas’ klassiske fortælling ‘De tre Musketerer’ rummer det hele: intriger, store fægtescener, kærlighed, komik, onde skurke og ædle helte.

De tre musketerer, Porthos, Athos og Aramis, franske elitesoldater ’with a license to kill’, opdager et ondskabsfuldt komplot, der skal vælte den franske trone. De tager den unge D’Artagnan under deres vinger, og sammen kaster de fire helte sig ud i kampen for at afsløre komplottet og redde ikke bare den franske trone og Dronning Annas ære og ægteskab, men hele Europas fremtid.

Historien rummer, ud over de fire helte, den franske Kong Louis 13. og Dronning Anna, skurken Rochefort, den onde spion Milady de Winter, den magtfulde kardinal Richelieu og mange flere.

Figaros og Den Ny Operas opdaterede udgave af ’De tre Musketerer’ tilsættes kendte hits fra opera, operette og musical og krydres med masser af komik.

I denne ’sværd’vægter af en forestilling spilles, synges og danses alle roller i fuld scenografi, lys og kostumer af Lisbeth Kjærulff, Kristian Jensen, Hans Dueholm og Allan Dahl Hansen. Det samme hold producerede lattersuccesen ”Svend, Knud og Valdemar – synger på sidste vers”, og der skrev anmelderne blandt andet:

’Svend, Knud og Valdemar er en underholdende, vanvittig og drønmusikalsk operaparodi.’
Fyens Stiftstidende

’Der er altså noget at glæde sig til. Figaros er et unikt fænomen i dansk turnéteater.’
Nordjyske

BILLETKATEGORI
A
B
C
Medlem
240,-
210,-
180,-
Løssalg
300,-
270,-
240,-
Under 25
150,-
135,-
120,-
KLIK OG SE SALSPLAN

DEL MED EN VEN

HENT
SÆSONPROGRAM
2020-2021

VTK_Sæsonkatalog_2020_2021_40sider_20x20cm_forside

TAK TIL VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Køb billet
0