1.
april
2023 kl. 15.00

Musik

De 4 operettetenorer

MEDVIRKENDE

Anders Kampmann, Jonathan Koppel, Gert Henning-Jensen, Thomas Peter Koppel og Festbandet ledet af maestra Carol Conrad.

Producent  OperetteKompagniet

Bemærk, denne forestilling erstatter ‘Fra et hjem med klaver’, som annonceres i det trykte program. 

 

De 4 operettetenorer – med band

OperetteKompagniet drager land og rige rundt sæson efter sæson med dets underholdning i topklasse. På Slagelse Teater bliver det en kvartet af mandlige sangere med højtragende tendenser, der lægger vejen forbi i foråret 2023.

I kølvandet på begivenhederne i Caracallas Termer i 1990, hvor tre smørtenorer boomede Puccini, Verdi og co. så eftertragteligt, følger i Vestsjællands Teaterkreds regi hele fire af slagsen, der ynder at kaste sig ud i valsetaktens boblende trefjerdedele.

Fra det sande orgie af favoritter bør fremhæves Wien, Wien, Nur Du Allein, Maxim, Wolga og Dein Ist Mein Ganzes Herz – eller hvad med vore egne folkekære Livets Glæder og Sangen har Vinger? Truppen giver også smagsprøver på deres guilty pleasures – altså hvad de kaster sig ud i, når den ikke lige står på operette!

De unge kometer, Anders Kampmann og Jonathan Koppel, ledsages af erfarne rotter, Gert Henning-Jensen og Thomas Peter Koppel, og alle tilhører de Danmarks fornemste af slagsen. Carol Conrad akkompagnerer kyndigt bag tangenterne og står samtidig i spidsen for det inciterende band bestående af medlemmer fra Radiosymfoniorkestret og Det Kgl. Kapel.

Mellem numrene fortæller de medvirkende charmerende og lystigt om deres foretrukne melodier – ligeledes står såvel anekdoter som overraskelser i kø …

Vel mødt – og lad så det høje C runge!

 

Varighed: Kendes endnu ikke.

BILLETKATEGORI
A
B
C
Medlem
290,-
260,-
230,-
Løssalg
350,-
320,-
290,-
Under 25
175,-
160,-
145,-
KLIK OG SE SALSPLAN

DEL MED EN VEN

TAK TIL VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Køb billet
0