2.
oktober
2020 kl. 19.30

Musikforestilling

Carpenters, Close To You

MEDVIRKENDE

Linda Olofsson og Lars Oluf Larsen

Producent Landsteatret

Musikforestilling om verdens mest succesrige duo i start 70´erne – Richard og Karen Carpenter

Musikforestillingen Close To You er historien om søskendeparret Richard og Karen Carpenter fra Californien i USA, der blev verdens mest succesrige duo i start 70´erne. Deres karriere endte alt for tidligt og meget ulykkeligt, da Karen Carpenter døde.

Forestillingen følger den aldrende Richard Carpenter, der en aften hjemsøges af sin afdøde søsters minde. Mødet mellem det genforenede søskendepar tager os på en rejse gennem deres karriere, og viser de lyse og mørke sider af historien. De genoplever deres store musikalske succes, der hurtigt gjorde dem verdensberømte med sangen Close To You i 1969.

Men på bagsiden af deres enorme succes var deres liv præget af omsorgssvigt, ulykkelige kærlighedsforhold, et løgnagtigt ægteskab, pillemisbrug, sygdom og søskendejalousi i en dysfunktionel familie styret af en voldsomt dominerende mor. Dette fik en brat ende i 1983, da Karen døde af efterveerne til sin sygdom i en alder af 31 år, og verden mistede derved endnu en stor stor stemme.

Alt dette krydret med 20 af deres mest populære sange med bl.a. Top Of The World, There´s A Kind Of Hush, Only Yesterday, Please Mr. Postman, Yesterday Once More, Goodbye To Love og selvfølgelig Close to You.

En musikforestilling om succes, kærlighed, jalousi, sygdom og død.

Varighed: Forestillingen varer ca. 1 time og 50 min. inkl. en kort pause på ca. 10 min.

 

VIGTIG INFORMATION VEDR. MUSIKFORESTILLINGEN ’CARPENTERS, CLOSE TO YOU’ PÅ SLAGELSE TEATER FREDAG 2. OKTOBER 2020 KL. 19.30

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Slagelse Teater!

Alt er dog ikke som før corona. Vi følger sundhedsmyndighedernes krav og anbefalinger nøje, så vi kan passe på vores publikum og teatrets ansatte og frivillige.

Derfor er det meget vigtigt, at du læser denne mail til ende, da den har betydning for afviklingen af CARPENTERS, CLOSE TO YOU, som du har billet til.
________

Da vi startede billetsalg primo maj, var det med en forventning om, at vi til sæsonstart midt i september, ville kunne afvikle forestillingerne som tidligere med publikum på alle sæder. Desværre er dette ikke tilfældet.

Du vil få anvist en plads ved ankomst:
For at vi kan overholde myndighedernes krav om afstand mellem publikum, er pladsreservationerne suspenderet, og du kan derfor ikke komme til at sidde på den plads, du har bestilt. Du kan også blive placeret i en anden billetkategori, end den du oprindeligt har købt. Vi håber på din forståelse for dette.

Ankomsttidspunkt:
For at undgå at alle publikummer ankommer til teatret samtidig, henstiller vi til, at du møder op på følgende tidspunkt:

Har du billet på række 1-10 skal vi bede dig ankomme kl. 18.30.

Har du billet på række 11-20 eller på balkonen skal vi bede dig ankomme kl. 19.00.

Varighed og pause:
Forestillingen varer ca. 1 time og 50 min. inkl. en kort pause på ca. 10 min. I pausen kan de blandt publikum, som har behov for at benytte toilettet, gøre dette. Resten af publikum bliver siddende på deres plads. Teaterbaren vil være lukket i pausen.

Afgang fra teatret:
Når forestillingen er slut, bliver publikum siddende. Alle vil herefter løbende blive ledt ud af salen, række efter række. Stående bifald og tilråb frarådes – klap i stedet gerne lidt højere…

Håndsprit og rengøring:
Der vil være håndsprit ved alle indgange, på toiletter etc. Der vil blive gjort ekstra grundigt rent før alle forestillinger, og alle kontaktflader såsom dørhåndtag, armlæn etc. sprittes af løbende.

Mundbind:
Det er ikke et krav at bære mundbind, men hvis du føler dig bedst tilpas med mundbind, er du meget velkommen til at have det på, når du går i teatret.

Garderoben:
Garderoben er lukket – overtøj kan medbringes i salen.

Teaterbaren:
Baren er åben kl. 18.30-19.30. Vi opfordrer alle til at holde afstand og vise hensyn, når baren benyttes.

Bespisning:
Har du bestilt bespisning i cafeen inden forestillingen, gennemføres dette som planlagt.

Lad os gøre det sammen…
Da det er første gang, vi afvikler forestillinger under disse særlige ’Corona-omstændigheder’, håber vi på jeres forståelse (og tålmodighed).

Vi vil gøre alt for at få tingene til at glide, men vi håber ligeledes, at I som publikum vil arbejde sammen med os, så vi alle får en god oplevelse i teatret.

Husk – hold afstand og vis hensyn. Og bliv hjemme, hvis du føler dig syg. Tak.

På glædeligt gensyn i teatret!

Med venlig hilsen
Vestsjællands Teaterkreds

info@teaterkreds.dk
Tlf. 5852 5640

BILLETKATEGORI
A
B
C
Medlem
190,-
160,-
130,-
Løssalg
250,-
220,-
190,-
Under 25
125,-
110,-
95,-
KLIK OG SE SALSPLAN

DEL MED EN VEN

HENT
SÆSONPROGRAM
2020-2021

VTK_Sæsonkatalog_2020_2021_40sider_20x20cm_forside

TAK TIL VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Køb billet
0