5.
februar
2021 kl. 19.30

Folkekomedie

Blinkende lygter

MEDVIRKENDE

Paw Henriksen, Thomas Magnussen, Peter Pilegaard, Jakob Højlev Jørgensen, Christina Bech, Kristian Boland og Frank Rubæk

Producent NørregadeTeatret og Teater 2

Ny dansk folkekomedie af Vivian Nielsen – baseret på Anders Thomas Jensens film-succes

Her er den forrygende og skæve historie om den lille bande småkriminelle, Torkild, Peter, Arne og Stefan, som aldrig har haft det store held med sig. Da Thorkild fylder 40 år, beslutter han sig for, at nu skal det være slut med at leve på den måde, men han er nødt til lige at lave et sidste job for bagmanden ‘Færingen’.

Ved hjælp af lidt held og en hel del dumdristighed lykkes det de fire venner at komme i besiddelse af en kuffert indeholdende flere millioner af ‘Færingens’ penge. Kufferten bliver deres billet væk fra det kriminelle miljø – ud i det mørke Udkantsdanmark, og deres møde med de sære eksistenser, som lever der, i bandens forsøget på at passe ind.

’Blinkende lygter’ har et sprudlende hold på scenen. Paw Henriksen, Thomas Magnussen, Peter Pilegaard og Jakob Højlev Jørgensen er de fire venner, som ved fælles hjælp forsøger at lægge fortiden bag sig. Kristian Boland spiller den skydegale gårdmand, Alfred, og Frank Rubæk er den fordrukne læge, Carl. De to stærke kvinder i historien spilles af Christina Bech.

Teaterversionen af ‘Blinkende lygter’ er sjov, tankevækkende og skæv – en spændende teateraften, også for det lidt yngre publikum!

Bemærk: Forestillingen anbefales ikke til køer.

BILLETKATEGORI
A
B
C
Medlem
240,-
210,-
180,-
Løssalg
300,-
270,-
240,-
Under 25
150,-
135,-
120,-
KLIK OG SE SALSPLAN

DEL MED EN VEN

HENT
SÆSONPROGRAM
2020-2021

VTK_Sæsonkatalog_2020_2021_40sider_20x20cm_forside

TAK TIL VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Køb billet
0