AFLYST 5.
februar
2021 kl. 19.30

Folkekomedie

Blinkende lygter

MEDVIRKENDE

Gordon Kennedy, Thomas Magnussen, Peter Pilegaard, Jakob Højlev Jørgensen, Christina Bech, Kristian Boland og Frank Rubæk

Producent NørregadeTeatret og Teater 2

Pga. nedlukningen af Danmark – foreløbig til og med 7. februar – er vi nødt til at aflyse Blinkende lygter. Det har desværre ikke været muligt at finde en ny dato. Alle med billet til Blinkende lygter har modtaget en mail med yderligere info.

 

_______________

Kære publikum

Blinkende lygter er desværre AFLYST.

Vi følger naturligvis myndighedernes udmeldinger nøje, og grundet den seneste forlængelse af de gældende restriktioner til og med 7. februar 2021, er vi desværre nødt til at AFLYSE forestillingen Blinkende lygter. Vi har forsøgt at flytte forestillingen til en ny dato, men dette har desværre ikke været muligt.

Alle, der har købt billet til den aflyste forestilling, vil få deres billetter refunderet. Da vi pt. har meget travlt, og det samme er gældende for vores billetudbyder Billetten, kan der forventes længere ekspeditionstid end normalt. Dette håber vi, alle har forståelse for.

Billetter købt online via vores hjemmeside:

Alle, der har købt deres billetter online via vores hjemmeside, vil automatisk på pengene tilbageført til det betalingskort, de er købt med, og skal derfor intet foretage sig.

Billetter købt via Teaterkontoret:

Alle, der har købt billet via Teaterkontoret, bedes sende deres kontaktoplysninger, ordrenr. samt reg. og kontonr. til info@teaterkreds.dk, så vil beløbet blive tilbageført til jeres konto.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på teatret en anden gang!

 

Med venlig hilsen

Vestsjællands Teaterkreds

___________________

 

Ny dansk folkekomedie af Vivian Nielsen – baseret på Anders Thomas Jensens film-succes

Her er den forrygende og skæve historie om den lille bande småkriminelle, Torkild, Peter, Arne og Stefan, som aldrig har haft det store held med sig. Da Thorkild fylder 40 år, beslutter han sig for, at nu skal det være slut med at leve på den måde, men han er nødt til lige at lave et sidste job for bagmanden ‘Færingen’.

Ved hjælp af lidt held og en hel del dumdristighed lykkes det de fire venner at komme i besiddelse af en kuffert indeholdende flere millioner af ‘Færingens’ penge. Kufferten bliver deres billet væk fra det kriminelle miljø – ud i det mørke Udkantsdanmark, og deres møde med de sære eksistenser, som lever der, i bandens forsøget på at passe ind.

’Blinkende lygter’ har et sprudlende hold på scenen. Gordon Kennedy, Thomas Magnussen, Peter Pilegaard og Jakob Højlev Jørgensen er de fire venner, som ved fælles hjælp forsøger at lægge fortiden bag sig. Kristian Boland spiller den skydegale gårdmand, Alfred, og Frank Rubæk er den fordrukne læge, Carl. De to stærke kvinder i historien spilles af Christina Bech.

Teaterversionen af ‘Blinkende lygter’ er sjov, tankevækkende og skæv – en spændende teateraften, også for det lidt yngre publikum!

Bemærk: Forestillingen anbefales ikke til køer.

 

OBS! Det har tidligere været annonceret, at Paw Henriksen skulle spille ‘bandelederen’ i denne forestilling. Men pga. COVID-19 er mange teaterforestillinger blevet aflyst/flyttet, og det har betydet, at Paw Henriksen, som skulle spille Torkild, ikke kan varetage denne rolle alligevel. Heldigvis er der fundet en super erstatning – nemlig Gordon Kennedy.

BILLETKATEGORI
A
B
C
Medlem
240,-
210,-
180,-
Løssalg
300,-
270,-
240,-
Under 25
150,-
135,-
120,-
KLIK OG SE SALSPLAN

DEL MED EN VEN

HENT
SÆSONPROGRAM
2020-2021

VTK_Sæsonkatalog_2020_2021_40sider_20x20cm_forside

TAK TIL VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Køb billet
0