21.
marts
2023 kl. 19.30

Musikdramatik

Always Happy Airlines – Boarde Med Blæsten

MEDVIRKENDE

Jette Sophie Sievertsen, Ann Hjort, Tine Gotthelf, Nina Marie Birk, Margit Watt-Boolsen og musiker Raivis Zandov

Producent Atoriet – De Damer

De Damer når stormfulde højder

Stewardesserne i det engang så hæderkronede Always Happy Airlines er ved at gøre klar til takeoff, da kontroltårnet melder om forsinkelser. Hvad foretager man sig så i et fly fyldt med forventningsfulde passagerer, overarbejde i benene, overenskomster der ikke overholdes, transfers der ikke kan nåes, en pandemi der har rystet os, men også lært os om ensomhed, afmagt, samhørighed. Drømmen om den store kærlighed og hemmeligheder i bagagen. Den bagage livet har pakket for os. Den lette og den tunge.

De Damer tager publikum med på en helt anden flyvetur end den, de tror, de har booket billet til. ”Let the Cabin Crew entertain you” lyder det fra cockpittet. Så spænd sikkerhedsbæltet og nyd en musikalsk, humoristisk og vedkommende forestilling med noget på hjerte.

Boarde med Blæsten er stormfulde højder med hot lips og de høje hæle solidt plantet i jorden.

Varighed: Ca. 1 time og 15 min. uden pause

Bemærk: Særarrangement. Unummererede pladser. Publikum sidder på scenen sammen med skuespillerne.

 

Always Happy Airlines præsenteres i samarbejde med Turnénetværket. Et netværk af danske scener, der koordinerer udbredelse af nyskabende og eksperimenterende turnéteater. Turnénetværket er støttet af Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst. Se mere: www.turneteater.dk.

Billetpris
Enhedspris 200,-
KLIK OG SE SALSPLAN

DEL MED EN VEN

TAK TIL VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Køb billet
0