NY DATO 23.
sept.
2021 kl. 19.30

Jazzepos med moderne dans

A Jungle Story
– kom med ind i junglen

MEDVIRKENDE

The Pagsberg BigBand & The Vocals og PIVOT Dance Company

Producent Mads Pagsberg, PIVOT og Tim Rushton

A Jungle Story flyttes til torsdag 23. september 2021 kl. 19.30

Kære publikum

Vi følger naturligvis myndighedernes udmeldinger nøje, og grundet den seneste forlængelse af nedlukningen af indendørs kultur til og med 5. april 2021, er vi desværre nødt til at flytte forestillingen A Jungle Story. Det er vi selvfølgelig kede af.

MEN, vi er samtidig glade for at kunne fortælle, at det er lykkedes os at få forestillingen til Slagelse TORSDAG 23. SEPTEMBER 2021 KL. 19.30 i stedet for.

Har du allerede billet til forestillingen, håber vi meget på, at du vil beholde dine billetter og bakke op om hele holdet og forestillingen; de glæder sig så meget til at stå på scenen og give dig en fantastisk oplevelse!

Du skal da blot gemme og medbringe dine nuværende billetter den nye dato (du vil IKKE få tilsendt nye billetter).

Har du spørgsmål, eller er du forhindret i at deltage på den nye dato, er du meget velkommen til at kontakte Teaterkontoret.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på teatret igen!

 

Med venlig hilsen

Vestsjællands Teaterkreds

________________________________

 

Denne forestilling er en helt nytænkt scenisk oplevelse

På scenen er et yderst velspillende bigband, dansere i en koreografi af Tim Rushdie – tidligere leder af Dansk Danseteater – samt en række sangere. I alt 28 medvirkende som fortolker Rudyard Kiplings Junglebog.

Når du bliver lukket ind i den mørke teatersal, vil du blive mødt af en lydkulisse fra junglen samt en dæmpet lyssætning, der giver en oplevelse af at være til stede i den mørke jungle, hvor dyrene hersker.

Orkestret udtrykker en oplevelse af den mørke skov. Lyset kaster lysglimt rundt i skovbunden, hvor danserne og sangere vil udfolde sig. Ubemærket vil de medvirkende indtage deres pladser, og publikum bliver båret gennem historien om en lille ensom dreng i junglen og hans oplevelser med de vilde dyr.

BILLETKATEGORI
A
B
C
Medlem
240,-
210,-
180,-
Løssalg
300,-
270,-
240,-
Under 25
150,-
135,-
120,-
KLIK OG SE SALSPLAN

DEL MED EN VEN

HENT
SÆSONPROGRAM
2020-2021

VTK_Sæsonkatalog_2020_2021_40sider_20x20cm_forside

TAK TIL VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Køb billet
0