Program

Velkommen til sæson 2019/20

Velkommen til sæson 2019-2020 i Slagelse Teater

Efter en fantastisk sæson 2018-2019 – med flotte forestillinger og et rekordstort publikum – er det med stor glæde og forventning,  vi byder velkommen til teatersæsonen 2019-2020. En sæson med hele 27 professionelle forestillinger med alt inden for traditionelt teater og skuespil, musik, sang, børneunderholdning, dans, opera, satire og meget mere på programmet.

Fra Tragedie til The Beatles
Vi kan i denne sæson bl.a. byde på forestillingen ’Troen Og Ingen’, den tragiske historie om Søren Huss, der mistede sin hustru i en trafikulykke, og Ingmar Bergmans ’Scener fra et ægteskab’ med skuespilchefen fra Det Kgl. Teater Morten Kirkskov på scenen. Vi har også to flotte musikalske hyldester til henholdsvis John Mogensen og The Beatles på programmet, ligesom publikum kan glæde sig til en stor og flot opsætning af ’Skatteøen’. Udvalget og repertoiret er stort og bredt – så der er helt sikkert også noget for dig.

Spændende optaktsaftener
Vi fortsætter med de populære teateroptakter til udvalgte forestillinger. I denne sæson har vi fem optaktsaftener på programmet, hvor du kan møde de optrædende til en intim snak, inden de går på scenen, spise en lækker middag i cafeen og slutte aftenen af med at læne dig tilbage i sædet og nyde selve forestillingen.

Velkommen til en fantastisk teatersæson 2019-2020 i Slagelse Teater!

Flemming Pedersen
Formand for Vestsjællands Teaterkreds

Facebook
Du kan også blive ven med Vestsjællands Teaterkreds på Facebook.

Find os på Facebook her

TAK TIL VORES SAMARBEJDSPARTNERE

0