Program

Velkommen til sæson 2021-2022 i Slagelse Teater


Levende oplevelser fra første parket siden 1963

Efter en teatersæson præget af Covid-19, restriktioner og aflysninger ser vi nu frem mod sæson 2021-2022. Vi glæder os til igen at kunne samles i teatersalen og blive både underholdt og oplyst af en masse spændende, glade, dygtige og sjove kunstnere.

Spændende og varieret repertoire
I denne sæson kan du bl.a. opleve den storslåede musical Den Evige Ild fra Bellevue Teatret. Schaufuss Balletten er tilbage i Danmark med Nøddeknækkeren, og More Jacks lægger vejen forbi Slagelse i skikkelse af Jesper Asholt, Jesper Lohmann, Keld Heick og Stig Rossen. De yngste kan bl.a. glæde sig til Folketeatrets Pippi Langstrømpe og Louise Schouws dramatisering af Vitello. Klassikerne Gengangere og Frk. Julie er også på programmet – og så får vi besøg af La Traviata, som vi desværre måtte aflyse i foråret 2020.

Modtager af Slagelse Kommunes Kulturpris
Lørdag 3. oktober 2020 fik Vestsjællands Teaterkreds overrakt Slagelse Kommunes Kulturpris 2020 (Trelleborg Fondens Kulturpris). Udover æren fulgte 25.000 kr. Vi er både stolte og glade for modtagelsen af denne pris, som en af vores trofaste teatergængere havde indstillet os til.

Velkommen til sæson 2021-2022 i Slagelse Teater!

Med ønsket om en forrygende teatersæson
Vestsjællands Teaterkreds

 

Facebook
Du kan også blive ven med Vestsjællands Teaterkreds på Facebook.

Find os på Facebook her

TAK TIL VORES SAMARBEJDSPARTNERE

0