30.
april
2024 kl. 19.30

Satireshow

PLATT-FORM

MEDVIRKENDE

Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby

Producent Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby

Optakt kl. 17.30 i cafeen – Tilmelding via Teaterkontoret

 

Platt-form – Er vi gået for langt?

PLATT-FORM blev overdænget med flotte anmeldelser, og publikum valfartede til Tivolis ikoniske glassal, da den populære satiregruppe havde premiere på det længe ventede show Er vi gået for langt?

Nu er Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby klar til at få endnu flere danskere til at skrige af grin, når de tager på turné i hele landet med deres prisbelønnede satireshow.

– Vi glæder os helt vildt til at komme rundt i landet og forhåbentligt få folk til at tisse lidt i bukserne – af grin, selvfølgelig, lyder det fra Jakob Fauerby. Sammen med Mille og Laus var han i 2022 vært på TV2 Charlies ’Året der gak’, hvor de forkælede seerne med kærlig satire og knivskarp musikalsk underholdning.

Publikum, der sikrer sig billetter til PLATT-FORMs show “Er vi gået for langt?” kan da også forvente et show fyldt med sang, sjove tekster og kærlige satiriske spark til både dem selv og publikum, når gruppen indtager scenen rundt om i landet.

Mille, Laus og Jakob dannede PLATT-FORM i 2013, og siden er det blevet til tre shows, anmelderne har kastet stjerner efter og kaldte ”genialt” og ”nyskabende og banebrydende”. I 2017 og 2018 var trioen værter ved Bodilprisen, lige som de i 2018 havde ansvaret for at føre publikum trygt og sjovt igennem den storslåede Reumertpris i Skuespilhuset i København. En pris, som gruppen to gange har været nomineret til. PLATT-FORM har sideløbende medvirket i et hav af tv-programmer og har også stået for radiosatiren på DRs P1, hvor de leverede lytterhit som Krisetelefonen for I-landsproblemer og Kirkesangerne.

Glæd jer til sange og sjove tekster med appel til både det yngre og ældre publikum. Et festfyrværkeri af en aften med tre af Danmarks skarpeste skuespillere og satirikere!

”Platt-Form er i topform”.
Berlingske

“Forførende begavet og ørelækkert musikalsk”.
Information

”Vi griner stadig, så maven kramper”.
iScene

 

Varighed: Ca. 2 timer inkl. pause

Særpris
295,- + GEBYR
KLIK OG SE SALSPLAN

DEL MED EN VEN

TAK TIL VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Køb billet
0