27.
oktober
2023 kl. 19.30

Nyt romantisk drama

Pennevenner

MEDVIRKENDE

Annette Heick, Caspar Phillipson, Silas Phillipson og Søren Sebber (kapelmester)

Producent Christopher Entertainment

Optakt kl. 17.30 i cafeen – Tilmelding via Teaterkontoret

 

En romantisk fortælling med musik du kender – med bl.a. Annette Heick og Caspar Phillipson

Vi følger et venskab, der folder sig ud i begyndelsen af 1970’erne. Kvinden (som er dansk) bor sammen med sin søn i USA. Manden bor alene i Danmark. De er som så mange andre i det årti blevet pennevenner og skriver til hinanden om det, der foregår lokalt og ude i verden: Energikrise, kvindefrigørelse, polarisering, en præsident der skal for en rigsret, et jordskredsvalg – alle sammen temaer, som vi genkender i vores hverdag i 2020’erne.

I 1970’erne kunne der gå flere år, før amerikanske LP’er udkom i Danmark (hvis overhovedet). Danske plader udkom slet ikke i USA. Derfor har de to pennevenner en aftale om, at der med hvert brev følger et kassettebånd med en sang, som betyder noget for hende eller for ham lige nu.

Sangene er kendte 70’er sange, der optræder som en del af forestillingen og backes af en trio. Vi får også lov at høre klassiske stykker, idet sønnen besidder et stort talent for klaverspil.

I 20 år har de to skrevet sammen, men strømmen af breve er intensiveret, efter hendes mands død. Følelser bringes i spil, og vores mandlige hovedperson føler sig kaldet til at aflægge penneveninden en visit uden varsel. En overraskelse bliver det! Men det bliver slet ikke modtaget, som han havde forestillet sig.

Pennevenner er et romantisk drama, som smelter fortid og nutid sammen, og som har en overraskende slutning, der tager pusten fra tilskuerne og minder om, hvor vigtigt det er at få sagt tingene og ikke brænde inde med dem.

Sangene er kendte 70’er sange, der optræder som en del af forestillingen og backes af en trio.

Oplev bl.a. ”Could It Be Magic”, “Ensomhedens Gade Nr 9”, “Just The Way You Are”, “Ta med ud og Fisk”, “Ain’t No Mountain High Enough”.

Idé og manuskript: Annette Heick

 

Varighed: Kendes endnu ikke

BILLETKATEGORI
A
B
C
Medlem
300,-
270,-
240,-
Løssalg
360,-
330,-
300,-
Under 25
180,-
165,-
150,-
KLIK OG SE SALSPLAN

DEL MED EN VEN

TAK TIL VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Køb billet
0