4.
december
2023 kl. 19.30

Skuespil

Man skulle nok have været der

MEDVIRKENDE

Kasper Dalsgaard og Patrick Baurichter

Producent Det Kongelige Teater

Thomas Korsgaards hjerteskærende og tåkrummende morsomme bestseller – nu som teater

”Jeg bærer alting ned til storskrald. Jeg ved ikke, hvor jeg ellers skal stille det hen. En papkasse med min dyne, to sæt sengetøj, en knagerække og boksmadrassen. En sort affaldssæk fyldt med tøj, den røde bordlampe og et salt- og pebersæt udformet som pingviner. Min barnets bog fra dengang mine forældre stadig tog billeder af os. Tues første år står der med blyant. Jeg kaster den ind i mørket til de andre ting. Det er den første september og tredje gang, jeg flytter, siden jeg tog til København fra Skive for fem måneder siden.”

Den 17-årige Tue er flyttet fra provinsen til København med en hård opvækst i bagagen. Han er igen blevet opsagt som lejer og atter boligløs, og nu hutler han sig igennem tilværelsen, mens han prøver at blive forfatter. Tue er rodløs og har aldrig haft et trygt hjem, og i forsøget på at få tag over hovedet flytter han ind på sofaen hos en veninde og hendes prisbelønnede arkitektmor. Her går han langt over stregen for, hvad en gæst kan tillade sig i sin søgen efter et sted at føle sig hjemme.

Man skulle nok have været der handler om at være gæst i verden, om hjemløshed, rodløshed og om sociale skel og fattigdom i det danske velfærdssamfund.

Forestillingen er en selvstændig fortælling baseret på tredje bind af Thomas Korsgaards anmelderroste trilogi om drengen Tue, der også bestod af Hvis der skulle komme et menneske forbi og En dag vil vi kunne grine af det.  Man kan skulle nok have været der modtog De Gyldne Laurbær i 2021.

 

Varighed: ca. 1 time og 45 minutter (ingen pause).

BILLETKATEGORI
A
B
C
Medlem
250,-
220,-
190,-
Løssalg
310,-
280,-
250,-
Under 25
155,-
140,-
125,-
KLIK OG SE SALSPLAN

DEL MED EN VEN

TAK TIL VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Køb billet
0