16.
november
2023 kl. 19.30

Taleteater/Drama

Margrete I

MEDVIRKENDE

Connie Tronbjerg, Emma Silja Sångren og Sara Line Møller Olsen

Producent Teatret Møllen

Gribende drama om en skelsættende kvinde i dansk historie

1412. Ombord på sit skib i Flensborg Fjord møder en syg Margrete, datter af Valdemar Atterdag og formynder af Danmark, Norge og Sverige, en fremmed kvinde. Kvinden virker underlig bekendt, og da minderne pludselig presser sig på, betror Margrete sig til den fremmede og ser tilbage på et begivenhedsrigt og foretagsomt liv.

MARGRETHE I er Teatret Møllens dramatisering af Anne Lise Marstrand-Jørgensens anmelderroste roman, der er en fortælling om Margrete 1.’s begavede, magtfulde og politiske væsen. Det er en fortælling om vejen til magten og en beretning om de strabadser og prøvelser, som Margrete måtte gå igennem – både som barn, som mor og som dronning.

Historien vækkes til live af tre skuespillere på scenen: Møllens velkendte Connie Tronbjerg, den Reumert-vindende Emma Silja Sångren og Sara Line Møller Olsen, der også har været med i flere af Møllens forestillinger.

MARGRETE I er et historisk og psykologisk drama, der har publikum med hele vejen, og som kaster nyt lys på en af danmarkshistoriens mest betydningsfulde kvindelige skikkelser.

 

Forestillingen optaget i garantiordningen for voksenteater i sæson 2023/2024.

 

Varighed: Ca. 1 time og 20 min. (ingen pause)

BILLETKATEGORI
A
B
C
Medlem
200,-
170,-
140,-
Løssalg
260,-
230,-
200,-
Under 25
130,-
115,-
100,-
KLIK OG SE SALSPLAN

DEL MED EN VEN

TAK TIL VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Køb billet
0