24.
januar
2024 kl. 19.30

Musikalsk comedy

Klassebilledet

MEDVIRKENDE

Mikkel Schrøder og to musikere

Producent Mikkel Schrøder og Vase & Fuglsang

Optakt kl. 17.30 i cafeen – Tilmelding via Teaterkontoret

 

Musikalsk comedy med Mikkel Schrøder

Med nærvær, humor og god musik tager Mikkel Schrøder os med en tur ned ad mindernes landevej. ’Klassebilledet’ er en stærkt underholdende og musikalsk forestilling.

Det hele begynder med en invitation til en klasse-reunion årgang 91, og en rejse tilbage til den tid hvor bajere var noget man drak fra en pose i en hæk, fest var noget der sluttede med opkast, og forelskelse ramte lige så ofte som der var nye afsnit af ’The Cosby show’ på TV.

Og vi har alle været der, og husker det som var det i går: Vennerne, glæderne, bekymringerne og en helt ny verden der blev opdaget. Men hvor blev vennerne af? Hvad havde livet til dem?

’Klassebilledet’ er én stor stærkt underholdende karikaturtegning af alle disse skæbner. Mikkel Schrøder taler og synger om dem og tegner nogen helt fantastiske, humoristiske og kærlige portrætter af f.eks. Mogens der ville ind i Jægerkorpset men endte i Hjemmeværnet, Lennart der skriver kontaktannoncer fra fængselscellen, Helse-Else med held i urter og uheld i kærlighed, og Allan der strikker for ikke at slå ihjel!

 

Varighed: Ca. 1 time og 50 min. inkl. pause

BILLETKATEGORI
A
B
C
Medlem
200,-
170,-
140,-
Løssalg
260,-
230,-
200,-
Under 25
130,-
115,-
100,-
KLIK OG SE SALSPLAN

DEL MED EN VEN

TAK TIL VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Køb billet
0